De classic cheeseburger op een brioche broodje bij Rollende Keukens

Dit is de laatste Rollende Keukens blog. Beloofd. Ik heb het echt zo onwijs naar m’n zin gehad op de Rollende Keukens dit jaar. Van woensdag t/m zondag namen ze het Westerpark in Amsterdam over en ik heb er zo gruwelijk veel gebruik van gemaakt. M’n portemonnee heeft vet geleden, maar het was het 100% waard.

Op dag 1 (donderdag) probeerde ik springrolls en de Dutch Weed Burger. Op dag 2 (vrijdag) ging ik even langs voor Flammkuchen. Op dag drie, zaterdag, ging ik voor de volledige beleving: vega gyros van Vleesch Noch Visch, nacho’s van Tante Tortilla, asperges van de aspergetruck en heel veel zon, muziek, dansen en chillen. En toen was het zondag; de laatste dag. Op mijn to-eet-lijstje stond nog de burger op een brioche broodje. Iemand tipte ooit dat dat een dikke aanrader is, dus tja; ik moest het proberen…

En oef, ik werd niet teleurgesteld. Wat g r u w e l i j k lekker. Zondagmiddag ging ik met vriendin Layla (die ik deze week iedere dag zag haha, mede-foodie) nog heel even de sfeer meepikken op Rollende Keukens. We sjouwden nog wat over het veld, ik kwam m’n neefje nog tegen die net een optreden had gegeven met zijn band en buurtte even bij de aspergekar. Maar daarna recht op het doel af; de briocheburger van links achterin de hoek.

Ik ging voor de classic cheeseburger. Niets voor mij, om een burger met kaas te bestellen. Maar ik wilde de beste burger die ze hebben en dat moest deze zijn. En dan natuurlijk wel in vol ornaat. Jemig, wat lekker. Het rundvlees was verrukkelijk, het geroosterde briochebroodje heerlijk zoet, de cheddar (#voorheteerstinmijnlevencheddargegeten) ook heerlijk en dan lekker classic nog met augurken, ketchup en weet ik wat nog meer. Gruwelijk heerlijk. En wat een goede afsluiter.

Ik heb m’n hele social media VOL gespamd, maar Rollende Keukens; wat was je heerlijk. Op naar volgend jaar. En oooooh ik verheug me nu al zo op TREK. Wie gaat er mee?

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER ROLLENDE KEUKENS:

4 reacties op “De classic cheeseburger op een brioche broodje bij Rollende Keukens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *