Couscous met mango, avocado, pistache, komkommer en alfalfa

couscous_alfalfa_mangoHoi allemaal! Gisteravond heb ik heerlijk een salade gegeten en dat heb ik geweten; om 11 uur ‘s avonds stond ik alweer een ei te bakken, omdat ik intens honger had. Ik heb deze week bizar veel last van buikpijn, wat echt een teken is van als ik het te druk heb (iets met meteen vanuit Malta doorsjezen naar Parijs) en daarom wil ik deze week even gezond eten. Dus; salades en Hollandse pot. Helemaal niets voor mij. Zélfs toen ik van de week uit eten ging, bestelde ik een salade. Mijn hemel.

Maar nu heb ik dus steeds vet veel honger. Want je kunt zeggen wat je wil, maar een paar uur na een salade ga ik gewoon alweer van m’n stokje van de (lekkere) trek. Dus, geen succes. Maar: wel HEEL LEKKER.

Ik maakte gisteravond een couscoussalade met mango, pistache, avocado, komkommer, alfalfa en olijfolie en dat is echt heel heel erg lekker. Ik ga het recept alleen niet uitschrijven, want hij komt in mijn tweede kookboek. Dus, ergens in oktober kom je achter het recept ;-). Of nog ietssss eerder, want het zou zomaar kunnen dat ik bezig ben met een nieuwe videoserie op YouTube (komt ergens in augustus online) waarin dit recept zomaar eens voorbij zou kunnen komen… Oh oh oh, wat een mysterie. Ik houd gauw op. AUF WIENERSCHNITZEL!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al meer dan 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *