Bloemkoolpizza met mozzarella en basilicum

Goedemorgen goed volk! De afgelopen weken waren chaos en ik had weinig tijd om m’n recepten uit te schrijven, maar ik ga er vandaag een stuk of 10(!) publiceren. Whoppa! Te beginnen met deze heerlijke bloemkoolpizza met mozzarella en basilicum.

Een week of 2 geleden at ik voor het eerst die bloemkool-pizzabodem van Magioni en dat beviel uitstekend. Bovendien zitten er twee in één verpakking, dus ik kon lekker nog een pizza maken! Dit keer een hele simpele: lekker met mozzarella en basilicum. Kind kan de was doen!

Nodig voor één persoon: 1 Magioni bloemkool pizzabodem* – paar eetlepels pastasaus** – 1 bol buffelmozzarella – paar blaadjes verse basilicum

* je kunt ook prima een andere pizzabodem gebruiken, maar ik vind het bij deze wel handig dat ‘ie gewoon echt lekker en praktisch kant- en klaar is. Veel lekkerder dan andere kant- en klaar pizzabodems. Maar hij smaakt wel licht naar bloemkool, dus daar moet je ff aan wennen.

** ik gebruik altijd AH basic pastasaus; dat is echt een geweldige saus voor op je pizza.

Smeer de pizzabodem in met saus. Drapeer er stukken mozzarella over en zet dit 15 minuten in de oven. Doe er bij het opdienen pas blaadjes basilicum op. KLAAR!  Eet smakelijk!

Ik zei toch: kind kan de was doen. Dit was echt zó’n makkelijke maaltijd. En ik vond het geweldig lekker. Die bodem is echt lekker (dik en een beetje kleffig), buffelmozzarella is altijd koning en in deze klassieke combinatie is het gewoon echt top. Heerlijk gegeten!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Bloemkoolpizza met mozzarella en basilicum

  • BESTE, OOK VOOR MOZZARELLA EN ALLE ANDERE SOORTEN MELKPRODUKTEN WORDEN DE BABYKALFJES NOG STEEDS VERMOORD. SOMS ECHT LUGUBER. DOOD SLAAN, WURGEN, VILLEN. (VOOR LEDER) PLEASE STOP MILK!!! HARTDANKBIJVOORBAAT, ILSE.

  • Lisette zegt:

    Ik gebruik ook vaak deze bodems om zelf pizza te maken, echt megalekker! Bij de AH hebben ze ook tomatenprut met knoflook/ui erdoorheen, die is ook heel goed voor op de pizza. En dan lekker shoarma en kaas. Met knoflooksaus. Jam!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *