
Nodig voor één persoon: 1 zakje aanmaakaardappelpuree – 1/2 prei – kibbeling, zo veel als je wil – ravigottesaus
Ik nam de kibbeling van Ah en bakte die in 8 minuutjes op 200C in de oven. Daarna deed ik ze nog 2 minuutjes op grillstand, om ze wat knapperiger te maken. Niet de lekkerste kibbeling die je ooit at, maar hey wel lekker makkelijk van AH. Erbij maakte ik een preistamppotje, wat eigenlijk gewoon inhoudt dat je prei in ringen snijdt, wast (echt hier niet lui zijn, je merkt het als je “vergeet” te wassen), te wokken en daarna door de aanmaak-aardappelpuree te roeren. Beetje peper erover en klaar. Vis erbij serveren, ravigottesaus ernaast ét voilà! Niet zo chic, met van die alleen-water-toevoegen-puree, maar ik vind het toch wel echt heel makkelijk en best echt lekker.
Ik zag op facebook dat jullie ook allemaal alweer heerlijk hebben gegeten vanavond, nice!
PS: Hebben jullie de allereerstewinactieooooooit al gespot op m’n blog?
Misschien vind je dit ook lekker:


