Winnen: Dinervoucher t.w.v. 100€ voor de IENS DinerDagen!

Joehoe allemaal! Het is zo ver! De allereerste winactie op GEWOONWATEENSTUDENTJESAVONDSEET.blogspot.nl!

Van 27 september t/m 6 oktober zijn het de IENS DinerDagen in Nederland. Dit betekent dat je 10 dagen kan dineren bij 450 goede restaurants door heel Nederland voor een gereduceerd tarief. Vind ik leuk, want zo ontdekt je nog eens iets nieuws. Wat ik nóg leuker vind, is dat ik twee lezers blij mag maken met een dinervoucher t.w.v. €100, om te besteden bij zo’n diner tijdens de aankomende DinerDagen. En dan wordt uiteten gaan opeens echt héél leuk.

Wat moet je doen om te winnen?
Deel deze post op facebook en reageer onder de facebookpost waarom jij zou willen winnen. Ik vind het ‘t leukst om verhaaltjes te lezen van de die-hard-bloglezers, dus ben je er zo een; laat dat dan vooral weten!

Aanstaande vrijdag worden de twee winnaars gekozen, die allebei een voucher t.w.v. 100€ (te besteden tijdens aankomende DinerDagen) winnen. De afhandeling wordt door IENS gedaan. De winnaars krijgen per facebook bericht. (Note: de winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt onder de facebookpost!)

Meer informatie over de IENS DinerDagen én alle restaurants die mee doen? Klik hier.

Wie gaat er mee doen? Vinden jullie dit leuk? 🙂

3 reacties op “Winnen: Dinervoucher t.w.v. 100€ voor de IENS DinerDagen!

  • Wat een topactie! Gaaf om te zien dat je blog overal steeds bekender wordt, gisteren met drie collega's een drie-gangendiner gekookt met allemaal recepten van jou; het was natuurlijk heerlijk!

  • Maartje zegt:

    Zeker even meedoen, leuk dat er nu ook winacties zijn. Maar zelfs zonder dit soort extra's, is je blog leuk om elke dag even te bekijken of er weer lekkere recepten bij zijn gekomen.

  • Ooooo supertof! Ik vind de IENS Dinerdagen heel leuk, eind juni voor het eerst meegedaan.
    Ik zou heel graag mijn moeder trakteren op een dinertje omdat ze wel een flinke oppepper kan gebruiken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *