Video: Hometour van ons huis dat binnenkort te koop staat – De Verbouwing #4

Hallo leuke mensen! De vierde video staat online waarin Jan en ik je meenemen in de verbouwing van onze bouwval naar een droomhuis! We hebben een huis gekocht dat volledig aan puin geslagen wordt, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 6 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en -hopelijk- heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Vorige week kwam deel 4 online: de hometour van ons eigen huis. Dat gaat namelijk binnenkort in de verkoop, dus ik wilde je wel eens meenemen in hoe het huis er nu bij staat. We hebben er in de afgelopen 2,5 jaar ontzettend veel aan verbouwd, dus dit kun je beschouwen als het eindresultaat. Zo leuk! Kijk je mee?

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.