Leo’s leven #47: vet veel werk, twee mooie wandelingen, een uitgangsecho en songfestival viewingparty!

Goedemorgen leuke mensen! Welkom op dinsdag! Heb je ook zo genoten van een lang weekend vrij, i.v.m. Pinksteren? Heerlijk man!

Vorige week dinsdag heb ik je voor het laatst bijgepraat over mijn week en dat doe ik vandaag weer. Ik zou afgelopen weekend op scooter-vakantie gaan en daardoor vrijdag niet kunnen bloggen, maar door de slechte weersvoorspellingen hebben we dat even verplaatst. Evengoed kwam ik niet toe aan het schrijven van mijn dagboek, want mensen; wat waren de afgelopen dagen druk. Tenminste; vóórdat het weekend werd. Want deze meid heeft echt INTENS genoten van een heel rustig weekend. Songfestival kijken met vrienden, twee prachtige wandelingen, drie keer het terras op, boeken lezen, knutselen met Lego. Ja mensen; het was top. En vandaag praat ik je bij!

Dinsdag: aan de slag met 5 campagnes
Op dinsdag gaat Jan tegenwoordig weer naar kantoor en dat is echt heel erg lekker voor mij. Ik heb het huis (en het kantoor aan huis) weer even voor mezelf en dat voelt toch écht heel erg lekker. Niemand om rekening mee te houden <3.

M’n werkdag was druk zat; zo heb ik vandaag gewerkt aan Leo’s leven, het uitschrijven van dit recept voor Italiaanse broodsalade (lunchtip!), moest ik foto’s maken voor een samenwerking met Jotex die a.s. zondag live komt, leverde ik m’n content aan voor Easytoys, die inmiddels al live staat, maakte iets klaar voor een samenwerking met Santa Maria én dook de buitenkeuken in voor een barbecue-campagne. Wat. Een. Drukke. Dag! Hahaha.

allebei kapot van een drukke werkdag

Woensdag: lekker druk
Op woensdag had ik wederom een lekkere werkdag. Ik begon met het reageren op alle reacties op m’n site – dat doe ik iedere woensdag – daarna publiceerde ik wat recepten van Elske en plande ik haar laatste blogs in. Die komen vandaag en morgen online.

Ook ging ik weer aan de slag met een paar campagnes, dit keer voor een yoghurt-merk en wederom voor Jotex. Ik maakte echt een geweldig maalltje dat heel binnenkort op m’n blog komt en stylde in m’n tuin een nieuw item dat helemaal gezellig werd <3. En ook ’s avonds dook ik wéér de buitenkeuken in om een barbecue-recept klaar te maken voor een campagne. Echt een heel chill vega recept dat binnenkort op m’n blog komt. :D.

Het resultaat van twee campagnes is ons avondeten <3

Verder hadden we vandaag voor het eerst een nieuwe schoonmaker over de vloer en dat was TOP, want ze doet het amazing. Het huis was zo lekker schoon en fris en I love it. Totale luxe, maar als je het je kan veroorloven raad ik echt iedereen een schoonmaker aan, eens in de twee weken.

Donderdag: #nuhetnogkan
Donderdag is mijn vrije dag. Eigenlijk zouden we vandaag beginnen aan onze scootervakantie, maar omdat de weersvoorspellingen echt dramatisch waren en we zouden gaan kamperen in een klein tentje, hebben we dit toch maar verplaatst. En daar ben ik echt heel erg blij om, haha. Dus toen was donderdag opeens écht vrij. NICE!

Een goed begin is het halve werk <3
Teddy kijkt toe terwijl ik in de tuin aan het werk ben

’s Ochtends was ik bezig met de laatste dingen voor de Jotex campagne en rond lunchtijd besloot ik even naar het strand te rijden voor een lunch bij Tent 6. Dit soort dingen vind ik zó fijn aan eigen baas zijn; dat je gewoon de tijd kunt nemen om even tussen het werken door, toch intens van het leven genieten door op het strand te gaan lunchen. Heerlijk!

Matig zonnetje, maar wel een heerlijk maaltje.

Daarna sjeesde ik nog even door de stad in Haarlem. Ik moest wat nieuwe hormoontabletten ophalen voor het traject, kon eindelijk weer zonder afspraak langs Kiko om ff make-up remover te kopen en ben daarna naar de Biologische slager (Alkema ofzo, die naast de Ecoplaza) gegaan voor biefstukjes. Op de kaart bij tent 6 had ik een steak tartare zien staan en daar had ik opeens VET veel zin in. En nu ik nog niet zwanger ben, moeten we het er maar van nemen. 😀 Dus vanavond steak tartaar op het menu! Woop woop!

Dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn.

Vrijdag: een uitgangsecho
Op vrijdag moesten we ’s ochtends weer naar het ziekenhuis in Rotterdam. Dit keer voor een uitgangsecho (dat klinkt alsof ‘ie van achter gaat, maar niets is minder waar gelukkig HAHA) en we stonden letterlijk binnen 15 minuten weer buiten. Alles is goed en ik mag starten met een nieuwe hormoonpil. Eentje waarvan – dat kan ik nu 4 dagen later wel zeggen – KNETTER CHAGRIJNIG word. Maar ik hoef ‘m gelukkig maar ongeveer 2 weken te slikken.

Ik verwen mezelf altijd na een ziekenhuisbezoekje en dit keer eindigde dat in een bamischijf op brood. Al de hele week zin in.

Vrijdagmiddag was verder weer een drukke dag. Ik moest weer aan de slag met 4 campagnes en m’n recepten, mail, socials en weet ik wat nog meer. Genoeg te doen dus. Om half 5 was ik er helemaal klaar mee en vond ik het tijd voor weekend. Ik haalde alle ingrediënten voor pizzanight bij de supermarkt en ging helemaal los in het chipsschap (dat mag als je in een fertiliteitstraject zit) en de rest van de avond spendeerde ik op de bank met Janneman, chips en Real Housewives of Beverly Hills – mijn nieuwe verslaving.

Appie verkoopt tijdelijk mijn lievelingschips: cheetos goals. Ik hoop écht dat ze in de supermarkt blijven. Deze chips is echt THE BEST.

Zaterdag: Songfestival viewingparty!
Op zaterdag begon een heel rustig weekend. Omdat we eigenlijk weg zouden zijn, hadden we nul plannen en dat was verrukkelijk. We besloten de ochtend te beginnen met een ontbijtje buiten de deur. God, wat is het lekker dat dit weer kan.

Koffie bij Vascobelo!

Daarna heb ik heerlijk aangerommeld in huis. Ik heb ff met lego aangekloot (ben bezig met een Lego-kunstproject), lekker m’n nagels gelakt, door kookboeken gebladerd, m’n wijnvoorraad geordend. Heerlijk!

Dit is nagellak van Essie, gekocht bij Etos.

Aan het einde van de dag reden we nog even naar het strand – waar het tering koud was en keihard waaide (iets wat ik normaal wel kan appreciëren, maar nu ik zo knetter chagrijnig ben door die pil kan ik hier dus echt onredelijk boos om worden, hahaha), om te vliegeren met vrienden Paul en Kyra. En dat was toch wel echt vet leuk. We doken nog ff het terras op voor thee en daarna snelden Jan en ik weer naar huis, want zaterdagavond hosten we een heuse Songfestival viewing party voor mijn vriendinnen. En dat was echt GEWELDIG. Glitterjurk aan, glitter-oogschaduw, vlaggetjes in de aanslag, duizend speciaalbiertjes en chips op tafel en commentaar leveren maar. Echt, deze avond was geweldig.

Zondag: we verhuizen naar Wimmenum
Op zondag sliepen we uit. We lagen er zaterdag pas rond half 3 in ̩n we hadden geen plannen deze dag, dus we deden het lekker rustig aan. Na een flinke opruimsessie in huis Рecht heerlijk! Рreden we richting Bergen. Ik had intens veel zin in kroketten op brood op een knullig terras en Jan wilde wel eens een andere omgeving zien. En toen werden we vet verliefd op de omgeving van Bergen en nu willen we in Wimmenum wonen, haha. Maar dit uitstapje was top.

Vind het overigens echt dramatisch dat je op “dit soort terrassen” SUPER weinig vega opties op de kaart hebt.

We zijn ook nog even gaan wandelen in echt een betoverend wandelgebied<3. Het was in de duinen van Six, maar we hebben maar een heel klein rondje gedaan. Wel echt mooi en heerlijk met alle voorjaarsgeuren en fluitende vogels.

Deze grijze vriend rijdt ons naar allerlei mooie plekken. Ik ben ZO gelukkig met deze Ford Puma. Hoop echt dat we ‘m straks nog een half jaar mogen rijden <3<3

’s Avonds bestelden we sushi en doken we weer met Real Housewives op de bank. Dit weer vraagt ook gewoon om Netflixen onder een dekentje… Toch?

Deze poes is echt in niets anders geïnteresseerd in het leven dan brokjes, kattensnoepjes en sperziebonen. Ongelofelijk.

Maandag: wandelen bij Noordwijk
Op maandag waren we allebei nog een dag vrij en wederom hadden we weinig plannen.

We moeten weer ff in het gareel, dus twee keer in de week yoga!

’s Ochtends gingen we even koffiedrinken bij de vrienden van wie wij ons huis hebben overgekocht. Zij wonen inmiddels in een droomhuis in Hillegom en het was echt vet leuk om elkaar weer te zien. Zo gezellig <3. We bleven ook veel langer plakken dan de bedoeling was, dus uiteindelijk gingen we pas op half 3 weer door naar de volgende activiteit.

Vanaf deze week wil ik m’n 5000 stappen per dag weer bijhouden – ik had ff pauze vanwege die punctie van laatst – dus weer of geen weer; we gaan wandelen. We reden naar Langevelderslag en gekleed in yogapants en regenjas zijn we daar de duinen in gedoken voor een prachtige wandeling. Het werd na een halfuurtje lopen ook echt vet mooi weer opeens en zo zijn we uiteindelijk zelfs geëindigd op het strand in de zon bij een strandtent. God, wat heerlijk. En wéér aten we een hapje buiten de deur. Maar man, wat word ik daar blij van.

Hert-zoekplaatje
Mooi weer!
Prachtige paden
Heel veel herten gespot
Verrukkelijke borrelplank bij Tulum (voor maar €12,50!)
Groetjes van deze twee blije mensen

Inmiddels is het dinsdagochtend en is het tijd voor weer een KNETTER drukke werkweek. Van twee dagen, hahaha. Want we gaan dit weekend dan echt de scootertrip doen. VET veel zin in. En dat betekent dat ik je dus volgende week pas weer spreek. Hopelijk heb ik dan een heerlijk zonnig weekend in Limburg achter de rug. Maar eerst nog even knallen. Geniet van je week en ik spreek je dinsdag!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

7 reacties op “Leo’s leven #47: vet veel werk, twee mooie wandelingen, een uitgangsecho en songfestival viewingparty!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *