Fish fingers met spinazie, friet en zelfgemaakte ravigottesaus

Goedemiddag fijne mensen en welkom bij deze kleuterblog 😀 Ik heb voor mezelf een kindermenu gemaakt en het was werkelijk verrukkelijk, hahaha. Maar ik voelde me – als vrouw van 31 – wel gewoon een klein beetje idioot met m’n appelmoeskuipje en fish fingers. Maar laat dat je vooral niet tegenhouden, want dit maaltje was echt verrukkelijk. Heerlijk! De fish fingers zijn volgens mij een nieuw product van Iglo en ze zijn geweldig. Niet echt vingers – of misschien heeft kapitein Iglo van die exorbitant grote handen, who knows (Oh kapitein, wat doet u nu?)- maar wel echt heeeeel erg lekker. En klaar te maken in de oven of Airfryer, dus dat is lekker makkelijk.

Bij het recept, om het geheel toch nog een beetje ehm… culi? te maken, heb ik er zelf een ravigottesaus bij gemaakt. Hoewel; ik noem het wel zo, maar geen idee of dat het is eigenlijk. Gewoon een lekker zurig sausje met kappertjes en dille en augurkjes.

Al met al was het een verrukkelijk maaltje en het is tijd dat jij de keuken in duikt om het voor jezelf klaar te maken. Let’s do this!

Nodig voor 2 personen:
– 4 Iglo fish fingers
– 200gr spinazie
– beetje paneermeel
– frietjes
– 1 theelepel kappertjes
– 1 eetlepel augurkenstukjes (of 2 augurkjes)
– 3 eetlepels mayonaise
– wat verse dille

Bereiding
De fish fingers maak je klaar in de Airfryer; check even wat er op de verpakking staat, maar volgens mij was het iets van 9 minuten op 180C? Maar check ff wat de verpakking zegt en hou je daar aan. Ik maakte ze in de Airfryer en dan worden ze ook echt lekker knapperig. Ik heb ze nog niet in de oven gedaan, maar dat zou ook goed moeten werken.

De frietjes bakte ik ook af in de Airfryer trouwens. Dat kan met een beetje creativiteit best tegelijkertijd.

Ondertussen maak je zelf de ravigottesaus; dat doe je door de kappertjes, augurkjes, mayonaise, dille en wat peper met elkaar fijn te hakken en te mengen tot een sausje.

Ondertussen bakte ik ook nog even de spinazie in een pan met een scheutje olijfolie totdat alles geslonken was. Doe er dan een beetje paneermeel bij en wat peper en zout en je hebt heeeeerlijke spinazie.

Serveer alles op een bord en eet smakelijk! Oh; en appelmoes erbij, voor de ultieme kindermenu-ervaring :D.

Je kan zeggen wat je wil, maar ik vond het een godvergeten lekkere maaltijd. Man, wat hou ik van dit soort vis-dingen uit de vriezer. Ik ben altijd al gek op Iglo vissticks, ontdekte onlangs de gewellllllldige lekkerbekjes en die mediterrane vis (echt heerlijk) en deze fish fingers zijn ook gewoon weer geweldig. Aanrader dus :D.

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *