Leonie’s week 34: ziek thuis!

Hoi allemaal! Vorige week was er wegens drukte geen weekdagboek en had ik best een awesome week, dus dat was jammer, en deze week had ik ALLE tijd om een weekdagboek te schrijven, maar compleet de puf niet, want ik heb echt de hele week ziek op bed gelegen. Het was langggggg geleden dat ik me zo ziek heb gevoeld. Ik kon letterlijk niks! Niets eens bloggen!

Ik twijfelde even of ik wel een dagboek moest schrijven, maar ik doe het toch. Dan kun je ook een beetje zien hoe ik me niet heb vermaakt deze week, haha. En ik heb wel een paaaarrrrr dingetjes gedaan. maar echt, een paar.

Maandag: Terug van Lowlands, autorijden, bezoekje van Nestlé en werken!
Maandag begon heerlijk. Ik was maar minimaal brak van Lowlands en had echt zin in deze week. Ik voelde me ook kiplekker, dus dat was top.

IMG_7320
ff beginnen met wat vitamientjes: mango, banaan en spinazie

Ik begon ‘s ochtends met de auto, die we van Mitsubishi hadden geleend voor Lowlands, terug te brengen naar de dealer. Dit betekende dat ik voor het eerst sinds jaren alleen ging autorijden. En ik vond het zoooo leuk jongens. Echt, ik ben helemaal hooked. Ik wil een auto! Met een vet grote Gewoon wat een studentje rijdt sticker. HA! Binnenkort bij u op de snelweg. (#iwish).

IMG_7305
Kijk die awesome scheurbak even perfect geparkeerd staan!

Daarna snelde ik naar huis voor een bezoekje van de mensen van Nestlé. Dit merk bestaat namelijk 150 jaar en dat moest gevierd worden. Ik ontving een heerlijke goodiebag met allemaal producten van het merk. Nice!

<hier zou ik een foto kunnen plaatsen maar ik weet niet of ik genoeg energie heb om op te staan, haha>

Daarna was het tijd om aan het werk te gaan; ik had een paar dagen in te halen i.v.m. Lowlands, dus dat was druk zat. Lekker! Ik was tot ‘s avonds laat aan de slag.

IMG_7314
Cadeautje gekregen! Maandag lag er ene pakketje van Daniel Wellington op de deurmat, met dit prachtige horloge. Súper blij mee! En het toffe is: jullie kunnen ‘m ook bestellen met korting! Gebruik de code StudentjeDraagt op danielwellington.com en krijg 15% korting. (niet gesponsord, maar ik heb het horloge wel gekregen!)

Dinsdag: sporten & nekpijn
Dinsdagochtend werd ik wakker met nekpijn, maar ik ging wel gewoon sporten met m’n fysio. We deden een heerlijke training, waarbij ik echt helemaal dood ging. Het zou me niets verbazen als ik hier een klein beetje brakheid van Lowlands voelde.

‘s Middags begon ik me niet echt fitter te voelen, maar er moest hard gewerkt worden. Ik heb namelijk nog tot 1 september om alle content van mijn boek af te hebben en dat betekent dat ik deze week iedere dag minimaal 5 gerechten moest klaarmaken en fotograferen. Aan de slag dus!

Na die vijf gerechten vond ik het een relaxt idee om op het strand verder te werken. Laptop mee en gaan!

IMG_7351

Eenmaal aangekomen op Zandvoort was ik natuurlijk compleet stuk en deed ik niets anders dan slapen, haha.  Ik voelde me echt niet top, de nekpijn werd niet minder, ik ging heel erg snotteren en ‘s avonds lag ik echt met koorts in bed. Ai…

Woensdag: werken aan m’n boek & ziek
Woensdag was ik aan huis gekluisterd en heb ik alleen maar diehard staan koken en me tegelijkertijd ziek voelen. Geen ideale combi, maar ik móest m’n deadline halen.

IMG_7420
Al mijn sociale contacten deze week in één foto.

Donderdag: werken aan m’n boek & ziek
Donderdag was het ‘t zelfde verhaal; ik voelde me echt goed ziek en lag zoveel mogelijk in bed, maar moest ook aan de slag met m’n boek. Donderdag was wel de laatste dag dat ik dit ging proberen; ik kón niet meer. Ik heb me echt al minstens vijf jaar niet zo ziek gevoeld; ik kon gewoon niet uit bed komen. Geen energie, geen puf, suuuuper verkouden, nekpijn, kaakpijn, hoofdpijn. Complete ellende. Ik had gewoon echt een hele goede griep te pakken.

IMG_7367
Gek genoeg had ik donderdagavond wel eetlust en bestelde ik daarom een verrukkelijke pizza met mascarpone, ham en truffel van Pazzi!

Vrijdag: in bed
Vrijdag bracht ik door in bed. Ik wilde wel van alles voor m’n boek doen, maar ik moest even een dagje rust nemen; misschien zou het dan snel beter gaan?

IMG_7372

IMG_7398
Vrijdag had ik echt intense speklapcravings. Behoefte aan veel zout, ofzo?

Zaterdag: in bed
Zaterdag voelde ik me nog steeds niet echt top, maar wel ietsje beter. Ik wilde naar het strand gaan, om daar lekker te gaan tukken, maar veranderde m’n plannen in naar het park gaan. 500 meter verderop. Een uitdaging, kan ik je vertellen. Wát een wandeling. Ik moest er echt even van bijkomen, haha.

IMG_7385
Nou, ze zit hoor. Spot je de waterige oogjes en rode wangen?

Verder deed ik geen ruk. Ja, ik keek drie seizoenen The Americans op Netflix, heb alle afleveringen van Summertime op YouTube gezien en ben begonnen aan Narcos.

Dan denk je misschien; maar je kunt toch op zich wel gewoon werken vanuit bed/ de bank? Nou nee. Ik vond het echt heel lastig om sprankelende teksten te schrijven terwijl ik me totaal blanco voelde én had echt last van m’n nek de hele tijd, dus de werkhouding vanuit bed/bank was ook niet ideaal.

Gelukkig ben ik dan nu eigen baas en kan ik gewoon zeggen; vandaag dan maar even niet. Zo’n wereldramp is het niet als er een week lang even iets minder blogposts online staan. Toch?

Ik sloot m’n zaterdagavond trouwens echt top af. De paracetamol en liters sinaasappelsap hadden nog niet echt hun vruchten afgeworpen deze week, dus ik besloot dat het tijd was voor zwaarder geschut. En ja hoor: met drie glazen Whisky achter de kiezen sliep ik opeens heerlijk, voelde ik de pijn in m’n kaken even niet meer (schijnt een bijwerking van griep/bijholte-onsteking te zijn) en voelde ik me de volgende ochtend echt een stuk beter. Wie had dat gedacht?

Zondag: ziek.
Voor zondag had ik het voornemen om het nog steeds rustig aan te doen, maar in ieder geval m’n huis even op te ruimen. Maar dat was toch meteen al iets te ambitieus. Ik deed er anderhalf uur over om m’n bed te verschonen, omdat ik halverwege in slaap viel. Top!

Schermafbeelding 2016-08-29 om 11.55.28

Dan nog maar een avondje op de bank.

IMG_7442
Gezond voedsel besteld bij Feel-food.nl. Vind ik een relaxte site, want je bestelt er dus fatsoenlijk eten en dat is echt chill als je ziek bent.

Inmiddels is het maandagochtend en voel ik me iets beter. Ik heb in ieder geval weer energie en eetlust, dus dat is chill. Ik heb alleen echt een te zwaar hoofd en vermoed dus een bijholteontsteking. Maar goed, dat schijnt binnen 1-3 weken weg te gaan, dus dat overleef ik ook wel *gaatneussprayhalen*.

Het is deze week niet heel handig als ik ziek ben, want ik heb vanavond een soort van optreden in Zwolle, heb morgen een date, ga woensdag varen, donderdag yoga doen op het dak van een hotel in Amsterdam, vrijdag een event met lezers van m’n blog en zaterdag & zondag ga ik naar Into The Great Wide Open op Vlieland (#kamperen). Zie: geen tijd meer om ziek te zijn. Oh, en dan heb ik het nog niet eens over die deadline van aankomende donderdag… Ik neem nog maar eens een extra glas sinaasappelsap #vitamineC.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

Eén reactie op “Leonie’s week 34: ziek thuis!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *