Portobello’s met salieboter en croutons

Hey hey! Vandaag heb ik een heel erg lekker (!) vegetarisch voorgerecht voor de kerstdagen voor je. Je zou dit zelf -met wat pasta ofzo – als hoofdgerecht kunnen serveren. Ik heb het over portobello’s gevuld met saliebotersaus. Een super makkelijk recept, want je hoeft de portobello’s alleen maar warm te maken op de barbecue of in de oven en saliebotersaus is echt de allerrrrr simpelste saus om zelf te maken.

Waar wacht je nog op? Aan de slag!

Nodig voor 4 personen: een handje rucola –  4 portobello’s –  50 gr roomboter –  50 ml kookroom –  70 gr Parmezaanse kaas –  10 blaadjes salie – 2 sneetjes witbrood – 3 el olijfolie – 1 tl grof zeezout – 2 tenen knoflook

Je kunt het recept vinden op pagina 8 in de Gruwelijk Grillen Kerstspecial. Download het e-book hier.

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet deel ik iedere dag een lekker recept.


Reageer ook