Pizza met blauwe kaas, ei, ham champignons en oregano

Hello! Omdat deze week de deadline van mijn derde boek is, moest ik heel veel koken de afgelopen week en lag mijn koelkast dus vol met ingrediĆ«nten.Ā Ideaal, want ik had dinsdagavond zin in pizza en kon dus ruimschoots beleg kiezen.

Het werd een pizza met blauwe kaas, ei en champignons en ik vond ‘m behoorlijk geslaagd. Check:

Nodig voor Ć©Ć©n persoon: pizzadeeg – 1 klein stukje blauwe kaas* – 2 plakjes schouderham – 1 blikje 7ct tomatenpuree – 1 ei – 1/2 zak gesneden champignons – 1 theelepel oregano – strooikaas

*AH verkoopt tegenwoordig 1 persoons porties kaas voor ā‚¬1; dit is top!

Rol een dunne pizzabodem uit over een bakplaat. Smeer ‘m in met tomatenpuree. Verdeel hier de champignons over, de ham in stroken, de blauwe kaas lekker tussendoor, strooi er wat oregano over en breek een rauw ei in het midden. Strooi er vervolgens wat kaas over en zet de pizza 20-25 minuten in de oven, afhankelijk van je oven en van je deeg.

KLAAR!

Mijn pizza lukte voor de verandering eens echt knettergoed en was echt lekker. Ik moet erbij zeggen dat ik er ook nog aubergine op deed, maar dit deed niet veel voor de smaak, dus die heb ik in dit recept achterwege gelaten. Scheelt toch weer een ingrediƫnt.

Aanradertje!

En dan nog ditā€¦
Bloggers houden van interactie. Ik Ć³Ć³k! Zullen we contact houden viaĀ INSTAGRAM,Ā YOUTUBEĀ ofĀ FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uitā€¦
Van mijn eerste twee boekenĀ zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijnĀ eersteĀ ofĀ tweedeĀ boek op Bol.comĀ of koop ā€˜m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *