Gnocchi in caprese met burrata

Hey you! Een tijdje geleden kwam ik op culy.nl een recept tegen voor Gnocchi caprese met burrata en sinds dien spookt hij door m’n hoofd. Ik moet dit eten. Maar dan wel m’n eigen variant natuurlijk. Zo gooide ik er nog wat tomatensaus doorheen en kookte m’n gnocchi daarin gaar.

Of het lekker was? HELL YEAH! Dit wil jij ook echt klaarmaken. Echt. Aan de slag!

Nodig voor één persoon: 1 bakje gnocchi – 1/2 bol burrata – 9 gekleurde tomaatjes (oranje, geel en rood)(doet niks voor de smaak maar staat gezellig) – 10 blaadjes verse basilicum – een half pakje AH pastasaus basilicum

Verwarm een scheut olijfolie in de pan en bak de tomaatjes hier 2 minuten in. Voeg de gnocchi toe en bak 2 minuten mee. Giet er dan wat saus bij en een scheutje water. Laat de gnocchi hierin gaar koken; check dit even met een vork door erop te drukken en te kijken of ze al zacht zijn of nog een harde kern hebben.

Schep de gnocchi met saus en tomaatjes uit de pan en doe in een diep bord. Maak in het midden ruimte voor een halve bol burrata en top af met wat verse basilicum. Strooi er nog wat peper en zout overheen en klaar is je gnocchi caprese met burrata! EET SMAKELIJK!

Vet lekker. En ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden! Laat je het even weten via #gewoonwateenstudentjesavondseet?

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

8 reacties op “Gnocchi in caprese met burrata

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.