VIDEO: Tostivideo met de hele familie in Zuid Afrika – Tosti Big Five met struisvogel, springbok en meer!

Hoi allemaal! Het is een WONDER, maar het is gelukt om een YouTube-video te uploaden via de wifi in het hotel in Zuid Afrika, waar ik me nu bevind. En niet zomaar een video -neen- een tostivideo met mijn hele familie + aanhang! We zijn met z’n vijven de keuken in gedoken om eens even een hele Afrikaanse tosti klaar te maken. Dit had een tosti kunnen worden met Boboti of eentje van de braai, maar het werd een heuse tosti Big Five. Alle credits voor die naam gaan naar mijn moeder.

Goed; wat te verwachten? Een compleet chaotische video met de familie ter Veld + aanhang (vriend van mijn sis en tevens vader van het baby’tje dat in de buik van Sas groeit), waarbij wij een tosti klaarmaken in onze Zuid Afrikaanse keuken, met struisvogel, steenbok, kaas, paprika en brood. Benieuwd? JA!

Check de video hier of hieronder:

Dan ‘iets met duimpjes’ zoals mijn zus het zo leuk zegt en vergeten jullie je niet te abonneren op mijn kanaal? Volgende week weer een normale video. Hoewel ik dit zelf ook wel heel gezellig vond 😀 Wat vond jij er van? 😀

KUSSIES UIT AFRIKA!


12 reacties

Aneta | Love4seasons -

Haha, fantastisch zo met je familie. Moet zeggen dat ik bij deze tosti zo mijn bedenkingen heb. Niet echt mijn favoriet….denk ik. Best een hoop vlees.

leonie -

Haha ja, ik ga ‘m ook echt niet nog een keer maken. Het was meer leuk met de familie 😉

Ilse -

Lachen! Volgens mij hebben jullie veel lol daar :-)! Geniet er nog even van!

leonie -

Haha ja het was heerlijk!

Yamina -

Ha, super gaaf! En wat tof dat je familie dit zo doet!
Ik ga in Februari naar Zuid-Afrika dus ik sla alles op, misschien deze tosti alleen wel over in plaats van op.

leonie -

Haha heel goed 😀

Marlies -

Wat een leuke video! En zo lief hoe enthousiast je moeder nog ‘haha dat wordt hilarisch’ zegt op het eind. Geniaal 😀

leonie -

Haha ja wat een schatje he 😀

Emma -

Haha, fantastische video. En wat hebben jij en je zus dezelfde stem, zeg!

leonie -

Bizar he!

Sylvia Vorspaget -

Super leuk! Je kunt ook goed zien dat jullie familie zijn. Geniet er nog van daar. Liefs Sylvia

leonie -

Thanks! Het was top! 😀

Reageer ook