Ovenpasta met geitenkaas, honing en walnoten, roze pasta, gehakt, tomatensaus en rucola

Dag leukerds! Als je me op Snapchat volgt dan zag je al dat ik weer flink aan het experimenteren was in de keuken vandaag. Ik had nog roze pasta van gisteren over en omdat ik zaterdag op vakantie ga, moest ik dat even opmaken van mezelf. En dus verzon ik een rare overpasta. Met o.a. geitenkaas, honing en noten!

Nodig voor één persoon (GROTE portie): 200gr gehakt – 1/2 pakje passata di pomodori – 1 zakje geraspte geitenkaas – 50gr gepelde walnoten – 2 handjes rucola – beetje honing – 1/2 pak roze pasta (mag ook gewone pasta)

Bak het gehakt rul en voeg daarna de tomatensaus toe en roer er rucola doorheen (ja echt). Kook in de tussentijd de pasta gaar. Roer ook de gare pasta door de tomatensaus en strooi er wat geitenkaas doorheen. Leg de pasta in een ovenschaal en top af met de rest van de geraspte geitenkaas en walnoten. Schenk er wat honing over en zet 15 minuten op 180C in de oven. Als de kaas gesmolten is, is het goed :).

Nou en dat was dus echt intens lekker.Ik had eigenlijk bedacht dat ik hier twee dagen van zou kunnen eten, maar ik at per ongeluk (bijna) alles op. Zo lekker! Had ik niet verwacht. Het is lekker zoetig door die honing, maar verder gewoon lekker een simpele pasta met geitenkaas. Ik vond ‘t wel geslaagd.

Lijkt het je wat?

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.


6 reacties

Bianca -

Ik ga hem vanavond thuisthuis maken voor le familie! Ben benieuwd ;-).

Julia -

Heb het vanavond gemaakt, heel erg lekker! :)

leonie -

Jeeej wat leuk om te horen!

Kelly -

Ziet er lekker uit! Ik ga de vegetarische variant woensdag maken.

leonie -

Ben benieuwd hoe dat wordt! Laat je het weten?

Eline -

Ik had denk ik uitgebakken spekblokjes genomen ipv gehakt (wat uitgebakken spek is hemels), maar dit klinkt echt mega lekker! Snel eens proberen!

Reageer ook