Joehoe! Het is 1 september vandaag en ik had een wollen vest aan. Het was koud en het regende. En ik ben echt niet iemand die klaagt over het weer – hoor je mij klagen? – maar: ik had zin in wintervoer. En dus maakte ik vanavond een maaltje klaar met vissticks (Iglo, the best), aardappeltjes en rode kool. En appelmoes.
Met de liefste miniatuurproducten ooit. Waren jullie het mee eens; vond ik leuk.
Nodig voor één persoon: 1 klein potje hak appelmoes – 1 klein potje rode kool – 1 kleine verpakking Iglo vissticks (5 stuks) – iets aardappelachtigs: puree of blokjes
Maak de vissticks klaar in de oven volgens de beschrijving op de verpakking. Altijd klaarmaken in de oven, want in de pan worden ze vijfhonderd keer vetter en minder lekker (vooral aangebrand in mijn geval). Laat de rode kool warm worden in een pannetje en bak de aardappeltjes of maak aardappelpuree klaar. Dot appelmoes er bij, onder een dekentje kruipen, joggingbroek aan en GAAN! Wintervoer.
PS: Hebben jullie lekker genoten van de gratis Starbucks vanochtend? Wiehoe!
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM | YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!
KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.
Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!
Mark zegt:
Het eten op die afbeelding ziet er heel erg lekker uit. Krijg gelijk honger.
ConsuminderSingle zegt:
ik heb je broodje lekkerbek en je broodje rosbief geprobeerd, allebei blijven ze lekker in mijn maand-menuutje staan. Makkelijk, snel maar ze waren boven LEKKUH !!
Tan zegt:
Wanneer is de winter weer voorbij? Ik lag gisteren in m'n achtertuin nog in het zwembad en mis de zomer nu al!
Oohja, wat je echt eens mag proberen: (weet niet of je ervan houdt) kippenlevertjes met ui, sjalot, prosciutto, rozemarijn, tijm, jus uit een potje, knoflookbouillon en paddenstoelenbouillon. Goddelijk lekker met gekookte kruimige aardappels en een frisse salade!
Dick van Beusekom zegt:
voor de volledigheid van jouw aanvullingen; die jus uit een potje, wat is het merk? Knoflookbouillon bestaat dat? Ook svp het merk