TIP: Inplannen op instagram

Wist je dat… je maar heel moeilijk foto’s kunt inplannen op instagram? Je hebt er apps voor (Latergramme bijvoorbeeld), maar niets werkt echt lekker. Vind ik. Mocht jij dé tip hebben van een app die wel gewoon makkelijk je instagram posts kan inplannen (zoals het bij facebook en tweetdeck wel gewoon fatsoenlijk werkt) let me know! Maar tot die tijd, heb ík een tip voor je:


Ik post heel vaak foto’s in vliegtuigstand. Dan blijven ze bovenaan je instagram-timeline staan en publiceer je pas zodra je weer online bent en zelf op publiceren klikt. Tot die tijd blijven ze gewoon bovenaan staan en kun je dus een soort van ‘vooruit plannen’. Je moet wel even opletten dat je in de tussentijd niet uitlogt van je account en je moet ze niet te lang laten staan (ik heb ze wel eens 3 dagen staan en dan werkt het nog, maar ze verdwijnen ook wel eens na een tijdje).

Een beetje omslachtig misschien, maar ik vind het handig en gebruik het heel vaak in de praktijk. Dus, wellicht ook voor jullie leuk om te weten. :)

Ciao!

VOLG MIJ VIA INSTAGRAM


4 reacties

GRAB YOUR BAGS -

Stom dat je niet kunt plannen he! Zoek ook al een tijdje naar een tool (ook voor m'n werk), maar volgens mij is het tot dusver gewoon nog niet mogelijk. Instagram 'accepteert' het inplannen niet. Latergramme vind ik zelf ook niet ideaal, het enige handige is die melding dan. Dan is jouw tactiek toch een stuk makkelijker :)

Fleur -

Handige tip als je inderdaad op een ander tijdstip wilt posten!

Emma Timmerman -

Wat een super tip! Dankjewel Leonie!

Reageer ook