Dinner: Pitabroodjes met kipshoarma, sla, paprika en knoflooksaus

Morning! Het is zaterdagochtend en ik heb een veel te drukke week achter de rug en heb daarom totaaaaaal gefaald wat bloggen betreft. Veel in te halen en ook echt lekkere maaltjes, dus ik ga gauw beginnen :).

Afgelopen donderdag at ik pitabroodjes met kipshoarma en dat was zo gruwelijk lekker, dit móet je eens uitproberen. Wel ging ik daarna nog borrelen en dit is nou niet echt de beste maaltijd om te eten als je nog een soort van charmant op stap wil (#knoflooksaus), maar fuck dat.

Nodig voor ̩̩n persoon: 2 kippendijen (echt dijen nemen, niet filet) Рwat shoarmakruiden (gewoon uit een potje, bij de kruiden te vinden) Р1/2 rode paprika Рbeetje ijsbergsla Рwat peen julienne (had ik toevallig nog) Рknoflooksaus Р2 grote pitabroodjes

Snij de kippendijen in grove stukken en doe er shoarmakruiden overheen, lekker veel. Bak de kip dan in olijfolie gaar in een pan en voeg daarna stukjes paprika toe die je even meebakt. Verwarm ondertussen de pitabroodjes in de oven. Doe sla, wortel en de kip met paprika in je broodje en serveer met knoflooksaus. Heel classic en heel lekker. Hoewel, eigenlijk is het helemaal niet zo classic omdat je shoarmavlees vervangt door kippendijen met shaormakruiden, maar verder is het een beetje klassiek. Doet er ook helemaal niet toe, het is freaking lekker dus eet het maar gewoon.

BYEBYE!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *