De beste 1 april grap uit mijn 1aprilgrappencollectie + Dinner: Rijst met Oosterse wokgroentes, kippendijen en sojasaus

Jongens, ik kan wel zeggen dat gisteren een (te) gekke dag was. Man, wat ben ik de hele dag stuk gegaan om mijn eigen 1 april grap hahaha. Sorry, niet chic, maar wat-de-fuck; waarom gelooft men dat ik echt een event zou organiseren dat Frisbeeën met pannenkoeken in het Vondelpark zou heten?! Op 1 april! hahahahahha! En inmiddels zijn er meer dan 1900 mensen attending op het facebookevent, dus ik vrees ook nog eens dat het door gaat. Hahaha! Ik heb zó hard gelachen; eerst al om vriendinnen die er echt in trapten (GUYS, wtf?), daarna collega’s die ’t geloofden (“Maar het is geloofwaardig omdat ik jou dat wel zie organiseren”) en daarna werd ’t opgepikt door lindanieuws.nl én stond het op parool.nl. HAHA! Wát een dag!

En de avond was ook awesome want ik ging champagne drinken omdat ik heel erg iets te vieren heb, waar ik heel binnenkort meer over vertel 😀 Dus, al met al echt een fantastische dag, hahaha (ik lach nog steeds).

Als avondeten maakte ik een simpel maaltje klaar omdat ik een beetje strak in m’n tijdsplanning zat; ik maakte rijst met wokgroentes, kippendijen, woksaus en cassave!

Nodig voor één persoon: 1 kopje snelkookrijst – 1/2 zak oosterse wokgroentes – 2 kippendijen – 1/2 flesje zoete soja woksaus – beetje seroendang (conimex, is een mix van kokos en pinda) en wat pittige cassave kroepoek

Kook de rijst in 8 minuten gaar. Snij de kippendijen in stukjes en bak in wokolie gaar. Voeg de woksaus toe en laat de kip daar nog heel even in gaar koken. Voeg dan de wokgroentes toe en bak mee. Doe als laatste de rijst erbij. Serveer op je bord met daarop de seroendang en kroepoek ernaast. Eet smakelijk!

Eigenlijk een hele saaie maaltijd, maar het was lang geleden dat ik eens zo’n woksaus had klaargemaakt dus het was eigenlijk wel echt weer eens lekker. Dus, goed gegeten! En daarna lekker aan de champi. Life is treating me well these days 🙂

PS: Had ik al verteld dat m’n camera stuk is? Boeeee! Hij is er mee op gehouden 🙁

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

2 reacties op “De beste 1 april grap uit mijn 1aprilgrappencollectie + Dinner: Rijst met Oosterse wokgroentes, kippendijen en sojasaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *