Hello again :). Soms heb je van die weken dat het de hele tijd niet echt lukt met eten. Ik heb deze week nog niet één keer stunning verrukkelijk gegeten, zo jammer vind ik dat. De pannenkoek van maandag was een soort noodvoedsel, dinsdag ging ik uit eten en kreeg ik een veel te kleine portie (haha stom) en woensdag maakte ik deze wraps met kipschnitzel klaar. Omdat ik diehard zin had in kipschnitzel, maar even geen goed idee had. En ik ahd nog spinazie. En tomaten. En komkommer. Maar het was een beetje saai. Beter kun je gewoon mijn befaamde wraps met kipkorns, sla en sweetchillisaus maken. Dat recept vind je hierrrrr. Maar nu over die met kipschnitzel (wéreld van verschil)(ja, ik ben sarcastisch).
Nodig voor twee personen: 2 kipschnitzelfs (met die kleine panneerlaag, niet die grove) – 10 cherrytomaatjes – 5cm komkommer – twee handen verse spinazie – 1/2 bol mozzarella – beetje chilisaus
Tip: je kunt de mozzarella achterwege laten. Die proef je niet onwijs en past er eigenlijk niet zo goed bij, vanwege de chilisaus.
Bak de kipschnitzels gaar. Maak de wraps warm in de magnetron. Verdeel spinazie, tomaatjes en komkommer over de twee wraps, snij de kipschnitzel in mooie reepjes en leg ook in de wraps en doe er saus over. Dichtvouwen en klaar!
Niet echt heel speciaal dus. Ik had gehoopt dat die spinazie en mozzarella een soort van awesome smaak zouden geven, maar dat viel wat tegen. Misschien is het wel lekker als je spinazie, mozzarella en gewoon kipfilet doet, maar dan heb je evengoed nog wel iets smeuïgs nodig omdat ‘t anders zo’n droge hap is.
Goed, conclusie: maak gewoon dit recept, veel lekkerder.
Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!
Sylvia zegt:
Hm, jammer dat je het wat tegen vond vallen, het klinkt namelijk wel erg goed 😉
Ellen Van Gool zegt:
Lekker!