Dinner: Spaghetti met champignons, rode peper, mascarpone, spinazie en parmezaanse kaas

Joehoe! Gisteravond at ik veel te lekker, maar ik had helaas geen tijd om te bloggen, dus dat doe ik nu eventjes :D. Ik ging namelijk gisteravond naar het concert van Racoon! In m’n eentje! In een uitverkocht Paradiso! En het was echt vettttttt leuk. Te tof om alleen naar een concert te gaan; super chill echt. En wat is Racoon goed! Vooral het laatste nummer vond ik fantastisch, en ik vermoed dat dat wel eens een nieuwe single kan worden. Dus dat is cool. Maar door dit concert had ik dus geen tijd meer om te bloggen en daarom doe ik dat nu 😀 Hoewel het inmiddels ook alweer dinsdagavond half 12 is… Maar oehhhhh wat at ik gisteravond lekker. Echt een vet heerlijk recept dat ik graag met jullie deel. Maar ik moet er wel bij vertellen dat toen ik ’t aan het klaarmaken was en ik dus de rode peper aan het bakken was, die totaal op m’n keel sloeg en mijn huisgenootje en ik nog minstens een halfuur hebben zitten hoesten in de woonkamer (grenzend aan de keuken). haha. Ai! Maar verder was deze maaltijd goddelijk!

Nodig voor één persoon: half bakje champignons – 1 teen knoflook – 1/2 rode peper – verse spaghetti – 1/2 bakje mascarpone – een hand verse spinazie – parmezaanse kaas

Snij de champignons in 4en en bak met olijfolie en knoflook in de pan tot ze mooi kleuren. Snij een rode peper fijn en bak mee. Kook ondertussen de (verse) spaghetti). Roer de mascarpone door de champignons en laat even pruttelen. Roer als laatste de spaghetti door de champignons. Doe verse spinazie op je bord, serveer de spaghetti on top en eindig met flink wat parmezaanse kaas en een beetje zout. En ga dan vet heerlijk eten.

Een super lekkere romige pasta. Helemaal niet saai van smaak, niet te pittig (was ik bang voor) en ook totaal niet flauw. Echt, ik vond het heel lekker :). En makkelijk, woehoe! Aanrader dus 🙂

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

4 reacties op “Dinner: Spaghetti met champignons, rode peper, mascarpone, spinazie en parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *