
Nodig voor één persoon: half bakje champignons – 1 teen knoflook – 1/2 rode peper – verse spaghetti – 1/2 bakje mascarpone – een hand verse spinazie – parmezaanse kaas
Snij de champignons in 4en en bak met olijfolie en knoflook in de pan tot ze mooi kleuren. Snij een rode peper fijn en bak mee. Kook ondertussen de (verse) spaghetti). Roer de mascarpone door de champignons en laat even pruttelen. Roer als laatste de spaghetti door de champignons. Doe verse spinazie op je bord, serveer de spaghetti on top en eindig met flink wat parmezaanse kaas en een beetje zout. En ga dan vet heerlijk eten.
Een super lekkere romige pasta. Helemaal niet saai van smaak, niet te pittig (was ik bang voor) en ook totaal niet flauw. Echt, ik vond het heel lekker :). En makkelijk, woehoe! Aanrader dus 🙂
Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!
          


Eveline zegt:
Super lekker recept! Inmiddels een studentenklassieker geworden in Maastricht, wij doen er altijd nog spekjes doorheen en dan is het een geweldige bodem voor een avondje stappen 🙂
Anne zegt:
Ziet er superlekker uit! Alleen hou ik niet van champignons. Heb je een tip waarmee ik het zou kunnen vervangen?
Eske zegt:
Ah dit klinkt mega lekker! Ga ik vanavond meteen uitproberen! �� meteen even opzoek naar een receptje voor morgen met de overgebleven mascarpone!
Resy zegt:
Dit klinkt weer erg lekker!