Vega: spaghetti met aubergine, tomaat, basilicum, mascarpone en kappertjes

Hi there! Het is half 12 geweest, dus het is veel te laat en ik moet naar bed, maar hier nog snel even mijn blogje over m’n avondeten van vanavond. Op AH.nl vond ik een recept dat ik wel uit wilde proberen, omdat ik nog een aantal dingetjes al in huis had. Chill! Ik maakte de spaghetti alleen iets anders klaar dan AH omschrijft, dus het is toch net een ander recept geworden. Lees je mee?

Nodig voor ̩̩n persoon: 1/3 aubergine Р4 kleine tomaten (maar niet zo klein als cherry) Р1 teen knoflook Р1 eetlepel gedroogde basilicum Р1/2 pakje mascarpone Рspaghetti Рpaar kappertjes

Snij de aubergine in plakken en bak met olijfolie in een grilpan. Knijp de teen knoflook uit en voeg toe aan de aubergine. Snij de tomaten in partjes en voeg ook toe aan de aubergine en knoflook. Kook de spaghetti in 8 minuten gaar. Voeg de mascarpone bij de groentes in de pan en laat smelten tot een saus. Doe er een paar kappertjes door. Giet de spaghetti af en roer door de pasta en flats op je bord. Klaar!

VET lekker vond ik het. Onwijs smaakvol en heel lekker. Een super makkelijk pastaatje om zelf te maken 🙂 Aanrader!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

15 reacties op “Vega: spaghetti met aubergine, tomaat, basilicum, mascarpone en kappertjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *