
Nodig voor twee personen: 1 bak aardappelen rozemarijn zeezout (volgens mij van Aviko? iig te vinden in het koelvers va, bij de verse pasta’s) – 2 kipfilets – cajunkruiden/kipkruiden – twee handjes sperziebonen – appelmoes (Euroshopper applesauce, the best!
De aardappeltjes moeten een halfuur in de oven, dus daar zou ik mee beginnen. Na tien minuutjes ga je dan de boontjes koken (die je eerst ff van hun kop en kontje hebt ontdaan, arme boontjes). Die kook je voor 20 minuten. De kip snij je in grove stukken, bestrooi je met kipkruiden (of als je dat niet in huis hebt; cajunkruiden) en bak je in tien minuutjes gaar en knapperig. Serveren met een flinke flats appelmoes en klaar ben je!
Lekker simpel, heel weinig inspirerend, maar toch een oké maaltijd.. Die aardappeltjes zijn echt geniaal lekker trouwens. De rest was echt heel saai. Morgen duik ik weer lekker zelf de keuken in. Ik wil iets maken met alfalfa, omdat ik daar nog een shitload van over heb. Wat zal ik eens maken…? In ieder geval ga ik deze week zeker eens zalm met sojasaus eten. En een kip vullen, want daar heb ik zin in. Mmmmm.
VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Misschien vind je dit ook lekker:



Janne zegt:
Ik kan niet wachten tot je die zalm met sojasaus maakt! Omnomnom
leonie zegt:
Ik ook niet 😀