Vega: Wraps met falafel, courgette, feta, paprika en aardappel

Joehoi! Lelijke foto hè? Ja potverdikkie, wraps vind ik altijd maar moeilijk te fotograferen. Maar goed. Gisteravond at ik dus wraps! Gevuld met falafel, courgette, feta, paprika en HELE lekkere aardappel. Mjum!


Nodig voor twee personen: 234gr falafel( seriously) – 1 rode paprika – 2 aardappelen – 1 courgette – wat feta – flour tortillas 

Ik vind het lekker (en gezond) om de falafel 10 minuutjes in de oven op 180C klaar te maken. Ondertussen sneed ik de rauwe aardappel in hele kleine blokjes en die bakte ik in olie op hoog vuur rondom goudbruin. Daar voeg je dan de gesneden courgette en paprika aan toe en dit bak je ongeveer 5 minuutjes. Doe de falafel en feta erbij, haal van het vuur en roer even door elkaar. Daarmee vul je dan de wraps die je even op hebt gewarmd in de magnetron of in een droge pan. Erbij kun je knoflooksaus serveren.

Het was lekkerrrrr! Ik heb gesmuld. Vooral de aardappeltjes op deze manier klaarmaken is echt een uitvinding; vet lekker!

Overigens heb ik nieuwe bordjes en een bakje van palmblad en ze zijn vet leuk, maar ze komen niet echt lekker uit op de foto. Wellicht binnenkort beter;) Ze zijn van Tierlantijn.net, leuk!

Misschien vind je dit ook lekker:12 reacties

Marleen -

Helemaal geen lelijke foto, ik krijg er honger van. Simpel en heerlijk gerecht, zet hem op mijn to-make lijstje!

leonie -

Leuk! Dank je :)

Anoniem -

Nice! Ga ik van het weekend proberen aangezien ik vegetarisch ben is dit ideaal 😀

leonie -

Mmmmm heb je het al gemaakt?

Anoniem -

Lekker, falafel moet je volgende keer helemaal zelf maken ( is niet zo moeilijk) en ik geef je ook mijn favourite knoflooksaus recept ( ik gebruik het altijd als mijn lieveling frietesaus) : mayo( 4 soeplepels)+ 1 lepel azijn( tafelazijn)+1 teentje knoflook+ 1 theelepel estragon (dragon), onwijs lekker ( het stinkt naar knoflook maar ok, is wel erg lekker).
Foto is niet lelijk, nee, wel gelukt, vind ik.

leonie -

Klinkt goed, dank voor het recept!

Mariska -

Lekker! Ik ga dit misschien morgen wel eten, heb al een hele tijd zin in falafel, maar vind het alleen op een broodje zo saai.

leonie -

En heb je het al klaargemaakt? 😀

Mariska -

Ik heb het dit weekend gegeten! Echt heel erg lekker. De manier van aardappeltjes maken, zo met die warme feta erdoor, heb ik van de week alweer gebruikt. Echt een goed idee, thanks!

leonie -

Wat goed, jeej!

Sabrina -

Ziet er super lekker uit!

leonie -

Haha wel? dank je

Reageer ook