Vega: Wraps met falafel, courgette, feta, paprika en aardappel

Joehoi! Lelijke foto hè? Ja potverdikkie, wraps vind ik altijd maar moeilijk te fotograferen. Maar goed. Gisteravond at ik dus wraps! Gevuld met falafel, courgette, feta, paprika en HELE lekkere aardappel. Mjum!


Nodig voor twee personen: 234gr falafel( seriously) – 1 rode paprika – 2 aardappelen – 1 courgette – wat feta – flour tortillas 

Ik vind het lekker (en gezond) om de falafel 10 minuutjes in de oven op 180C klaar te maken. Ondertussen sneed ik de rauwe aardappel in hele kleine blokjes en die bakte ik in olie op hoog vuur rondom goudbruin. Daar voeg je dan de gesneden courgette en paprika aan toe en dit bak je ongeveer 5 minuutjes. Doe de falafel en feta erbij, haal van het vuur en roer even door elkaar. Daarmee vul je dan de wraps die je even op hebt gewarmd in de magnetron of in een droge pan. Erbij kun je knoflooksaus serveren.

Het was lekkerrrrr! Ik heb gesmuld. Vooral de aardappeltjes op deze manier klaarmaken is echt een uitvinding; vet lekker!

Overigens heb ik nieuwe bordjes en een bakje van palmblad en ze zijn vet leuk, maar ze komen niet echt lekker uit op de foto. Wellicht binnenkort beter;) Ze zijn van Tierlantijn.net, leuk!

Misschien vind je dit ook lekker:


12 reacties op “Vega: Wraps met falafel, courgette, feta, paprika en aardappel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *