Vega: Knoflooktomaten met rozemarijnaardappeltjes, avocado, veldsla en mozzarella


Oh my goddddd! Daar ben ik weer hoor! Jeetje, ik heb al sinds vorige week woensdag niet meer geblogd omdat ik steeds buiten de deur at, oeps! Vorige week donderdag at ik sushi bij Genroku (heerlijk!), vrijdag at ik Mexicaans bij de repetities van Een ideale vrouw, zaterdag had ik familiedag en at ik bij m’n tante in Groningen en zondag was het zulk lekker weer dat ik samen met vriendlief en huisgenoot op ’t terras van Trefpunt II in R’dam heb gegeten. En vanavond ben ik weer online voor jullie 🙂 Ik maakte vandaag een heel lekker vegetarisch maaltje wat ik zelf bedacht en behoorlijk geslaagd was 🙂

Nodig voor grote eenpersoonsmaaltijd: 200 gr aardappelpartjes – 1 avocado – 3 tomaten – handje veldsla – (olijf)olie – 2 tenen knoflook – takje verse rozemarijn – eetlepel balsamico sladressing – peper&zout

Je neemt trostomaten en snijdt ze door de helft, besprenkelt ze met (olijf)olie en balsamico sladressing, smeert er wat knoflook op en strooit er wat peper overheen. Tegelijkertijd meng je aardappelpartjes met verse rozemarijn, (olijf)olie, zout en knoflook. De aardappeltjes doe je op de bakplaat, de tomaten in een ovenschaal en dit gaat allebei 30 minuten op 180C in de oven. Op de bord leg je dan een laagje veldsla en avocado, daarop doe je de aardappelen, dan wat mozzarella en je legt de tomaten er op. En als je dan gaat eten, moet je vooral een stukje van alles aan je vork prikken en dan ga je genieeeeeeeten.

Ik vond het dus onwijs lekker en zit echt propvol.

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Vega: Knoflooktomaten met rozemarijnaardappeltjes, avocado, veldsla en mozzarella

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *