Aziatisch: Gevulde paprika’s met kip Hawaii en rijst

Goedenavond! Vandaag heb ik voor het eerst weer gewerkt met m’n gebroken arm. Best lastig hoor, een kantoorbaan en dan je goeie arm in het gips. Maar! Ik ging ook naar het ziekenhuis vandaag en daar vertelden ze me dat hoogstwaarschijnlijk het gips op 8 juli er af gaat en wordt vervangen door alleen onderarm gips. IK KAN NIET WACHTEN. Maargoed, het is nog niet zo ver dus ik ga gewoon door met m’n éénhandsgerechten. Vandaag at ik gevulde paprika’s met kip Hawaii en rijst.

Nodig voor één persoon: 125gr gesneden sperziebonen – 200gr gesneden kipfilet – ongeveer 200gr Hawaii saus (bijvoorbeeld Knorr Chicken Tonight) – 1 gele paprika – een paar stukjes ananas – 1 kopje rijst

Zet een pan met kokend water op het vuur en kook hierin de rijst en een in tweeën gesneden paprika gedurende 10 minuten. Bak de stukjes kipfilet gaar in een wok. Voeg dan de Hawaiisaus en de boontjes toe en laat dit even koken, zodat de bonen garen. Schenk de saus bij het opdienen in de paprikahelften naast de rijst en top af met wat frisse ananasstukjes.

Ik vond het een prima maaltje, maar niet bijzonder spectaculair… (ps: klik hier voor het originele recept).

Morgen ga ik een poging doen tot met stokjes eten met links (SUSHI!) dus hou facebook in de gaten voor een update daarover 😉

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Aziatisch: Gevulde paprika’s met kip Hawaii en rijst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.