Gevulde paprika met rundergehakt, rijst en mexicaanse kruiden

Goedenavond allen!

Joehoeee! Ik heb een nieuwe lens op m’n camera (Big thanks to mijn lieve :D) en dus had ik heeel veel zin om iets moois te eten vanavond want dan kon ik lekker met m’n nieuwe lens fotograferen! Dus dat deed ik!:)

Ik at paprika’s (topje eraf snijden, geheel ongeveer 10 min koken) gevuld met rijst (koken) en gehakt (gaar bakken in ui en knoflook met en overige paprika). Taco (of chili of burrito) kruiden door het gehakt doen en rijst er doorheen scheppen. Prutje in de gekookte paprika’s scheppen en het topje er bovenop zetten omdat dat er lief uitziet:) Tadaaa Paprika met een hoedje!

Oh en het is lekker om er nog koud een tomaatje door te doen!

Dat was het weer, toedeloe!


9 reacties

leonie -

1 paprika per persoon en ik denk dat er ongeveer 100gram gehakt in gaat!

Karlijn -

Hoeveel gehakt heb je hiervoor nodig? En is het 1 paprika per persoon?

leonie -

Ha wat toevallig!! Wat is jouw variant?:D Eetsmakelijk straks!

W.N.I.S. -

Dit zit bij mij nu in de oven, toevallig dat ik net je blog tegenkom! Alleen heb ik een variatie hierop 🙂

leonie -

Haha ja he:D ! Lens niet helemaaaaal gekregen maar wel voor een leuk prijsje 😀

Stéphanie -

Dit is inderdaad heel 'mooi' eten! Wat lief dat je die lens hebt gekregen 🙂

leonie -

@ Mikki, lief he 🙂 hahaha!

En Sophie het is heel makkelijk! Je snijdt de bovenkant van de paprika er af, haalt alle pitjes uit de binnenkant (en van het topje) en dan doe je ze in een pan met kokend water voor ongeveer 10 minuutjes. zorg dat de hel paprika onder water is (maar dat gaat makkelijk als je ook in de paprika water zet)!

Veryyyy easy en lekker!

Sophie -

Ah dit ziet er lekker uit, goed idee! Maar je kookt die hele paprika's? Hoe doe je dat haha?

Mikki -

Aaa wat superschattig die gele op rood en andersom haha

Reageer ook