Pangasiusfilet met pijmboompitten en basilicum op een bedje van koude cherrytomaten

Goedenavond! Duizend maal excuses voor het niet bloggen afgelopen week. Ik heb het zo druk gehad/ben ziekig geweest. Even een inhaalslag… Zondag was ik bij de presentatie van LINDA. 100 en at ik snel zelfgemaakte maar niet erg geslaagde tomatensoep. Maandag was ik bij de première van Alles is Familie en at ik snel courgettesoep. Dinsdag at ik bij Bas en maakte hij simpele spaghetti. Woensdag at ik weer met Bas en we hadden zigeunerschnitzel met spinazie en gekookte aardappelen, maar ik at alleen die laatste twee omdat ik een beetje ziekig werd. Donderdag at ik voor ’t laatst met mijn tijdelijke huisgenootje en maakte ik romige spinazielasagne, waarvan ik de restjes vrijdag opat. En dan komen we bij zaterdag, toen at ik de pangasiusfilet waar ik nu over blog 🙂

Je ontdooit de vis (leg ‘m in warm water) en maakt ondertussen een prutje van gestampte pijnboompitten en basilicum (tube, AH excellent). Dit prutje smeer je op de vis en die gaat 30 minuten in de oven. Snij ondertussen cherry- of romatomaatjes in plakjes en leg die op je bord. Leg daar de vis op, en klaar! Lekker met ciabatta of aardappelen of salade. Ik at er niets bij, omdat ik nog steeds een beetje ziekjes was.

Straks een blogje over mijn eten van vanavond… Tot zo!

Misschien vind je dit ook lekker:



Reageer ook