Kipfilet met gekookte aardappels en een lekkere salade

Hallo daar 🙂 Afgelopen zondag (excuses dat ik nu pas blog:P) heb ik samen met Bas super simpel gegeten: kipfilet met gekookte aardappels en een lekkere salade.

Je kookt de aardappelen in de schil; dit duurt ongeveer 20 minuten. Ondertussen bak je de kipfilet, zonder er iets mee te doen, gaar in ongeveer 10 minuutjes. Maak dan een salade van ijsbergsla, komkommer, tomaat, feta en honing-appeldressing en strooi er zelfgemaakte croutons overheen. De croutons maak je door bruin brood in stukjes te snijden, door olijfolie met zout en knoflook te halen zodat ze lekker sompig worden en dan even te bakken in een koekenpan tot ze hard en knapperig zijn.

Dat was mijn eten van zondagavond. Erg simpel, maar toch lekker:)

Byebye!

Misschien vind je dit ook lekker:

Kip, patat en appelmoesAardappels met tartaartjes
Zigeunerschnitzel

Eén reactie op “Kipfilet met gekookte aardappels en een lekkere salade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *