Leo’s leven 164: buitenkeuken bouwen, hometour met interiorjunkie en lekkere lange broek!

Hallo leuke mensen en welkom bij mijn dagboek van dinsdag 8 augustus. Vandaag praat ik je bij over de afgelopen vier dagen en die stonden behoorlijk in het teken van het bouwen van onze nieuwe buitenkeuken op zaterdag en zondag. Ik heb het klusstof nog in m’n haren zitten, haha. Verder is Interior Junkie Elisa hier vrijdag langs geweest om een hometour op te nemen ennn was maandag een fijne en drukke werkdag waarover ik je zo meer ga vertellen.

Gezellig als je meeleest!

Vrijdag:
Ik had een rustig ochtendje, want Jan was vandaag in de weer met Morris en ik had pas om 10 uur met Elisa afgesproken. Dus ’s ochtends schreef ik nog heel even een stukje van m’n dagboek en toen was het tijd om te shinen voor de camera. Het huis stond er picobello bij en ik werd overladen met complimenten door Elisa en cameravrouw Whitney. over onze inrichting. Het waren echt super gezellige opnames.

Klaar voor de opnames!
Samen een outro opnemen.

Er is gefotografeerd en gefilmd en het staat allemaal over een week of 2 op Interiorjunkie.com, dus ik zal het t.z.t. wel even delen hier.

Zelf heb ik ’s middags ook nog even wat foto’s gemaakt van wat interieuritems voor een behangsamenwerking en er kwam een campagne online met Westwing (waar je nu korting krijgt op Westwing Collection met de code LEO10 – geldit t/m 13 aug!!). Al met al was het echt een mega drukke dag.

Aan het einde van de dag ben ik nog ff naar Gamma gegaan om m’n hoofd ff uit werk te halen en even met iets anders bezig te zijn. Namelijk: een regenton kopen. En dat was best een uitdaging want die tonnen staan echt op 3 meter hoogte XD. Dus ik in de weer met een ladder en die ton, hahaha. Maar goed; wel gelukt én mooi gescoord met een flinke korting. Yay!

Vrijdagavond ging Jan borrelen bij een vriend en had ik een lekker avondje voor mezelf. Wijntje erbij, Netflix docu over een vulkaanuitbarsting. Helemaal een fijne avond zo <3.

Zaterdag:
Op zaterdag stonden Jan en ik allebei vroeg op, want we hadden snode plannen. De ouders van Jan stonden om half 10 bij ons op de stoep om op Morris te passen. Weliswaar bij ons thuis, maar op die manier konden Jan en ik aan de slag met de buitenkeuken. Het is eindelijk zo ver!

We zijn de hele dag bezig geweest – tot half 10 ’s avonds – in weer en wind (vooral: veel regen) maar het resultaat mocht er zeker al wezen na dag één. We bouwen een buitenkeuken van cellenbeton en dat is best een makkelijk materiaal om mee te werken. Wel zwaar; dus we waren allebei echt kapot aan het einde van de dag. Moe, maar wel voldaan.

Zondag:
Op zondag gingen we verder met de buitenkeuken, terwijl Pake en Beppe weer op Morris pasten. We zijn weer de hele dag bezig geweest en hielden het om half 8 voor gezien. We zijn echt behoorlijk ver gekomen dit weekend en wisten van te voren al dat dit een klus zou worden voor meerdere weekenden, maar we zijn niet ontevreden over waar we nu zijn. De basis staat en nu moeten we alleen nog stucen, tegelen, deurtjes plaatsen, de plantenbak vullen en de barbecue erin plaatsen!

Zondagavond na een uitgebreide douchebeurt zijn we nog even op de bank gekropen met een haardvuurtje op tv om het weekend gezellig af te sluiten. Pfoe, we waren allebei wel echt kapot!

Maandag:
Op maandag was het dan gewoon weer tijd om te werken. Snorremans ging naar de oppas en wij gingen allebei thuis aan het werk; ik aan de eettafel, Jan op kantoor. Om 10 uur ’s ochtends had ik een interview met de horecabaas van Lowlands over wat er allemaal te eten en te drinken is op Lowlands 2023. Een super leuk interview dat ik jaarlijks heb en ohhhhh ik heb nu al totale FOMO vanwege al het lekkerst en dat het vast niet lukt om alles te proeven tijdens het Lowlands weekend. Maar het was dus weer een super leuk interview en je kan het resultaat nu lezen in deze blogpost:

Verder heb ik wat aan campagnes gewerkt, een klein stukje administratie gedaan, kinderopvangtoeslag aangevraagd (wat een werk joh) en ik denk dat dat het was? Ik weet het niet eens meer; m’n dagen zijn nog niet heel lekker gestructureerd en ik werk ook nog niet echt met m’n weekplanner, zoals ik dat normaal wel heilig deed. Maar komt allemaal wel weer. Het zijn gewoon nog een beetje rommelige weken en ik moet de balans nog weer even vinden in m’n werk vs privé. Komt wel!

Ondertussen kwam deze geweldige broek van Asos binnen. SUPER lang met lengtemaat 36 en hij zit echt als gegoten. Ik deelde gister het linkje naar deze broek op Insta en sinds dien is hij uitverkocht, dus het heeft geen zin om ‘m hier ook te delen, haha. Sorry!

Maandagavond dook ik de keuken in om weer een lekker recept klaar te maken met een box van Green Chef, waar binnenkort ook weer een campagne voor live gaat. En dat is tof, want ik ben echt mega enthousiast over deze boxen. En we aten dus ook weer super lekker :D.

’s Avonds bracht ik Morris naar bed terwijl Jan lekker ging sporten. En daarna ben ik vet vroeg in bed gaan liggen, want ik was moe en ongesteld en had behoefte aan ontspanning. En eigenlijk zit ik nog steeds in die vibe.

Het is inmiddels dinsdagmiddag, maar ik ben vandaag echt niet vooruit te branden. M’n ogen vallen steeds dicht, maar ik moet (wil?) aan het werk en voel me schuldig om nu een dutje te doen op de bank terwijl we veel geld betalen voor opvang. Maar misschien moet ik het wel gewoon even gaan doen zo.

Worden de komende dagen iets rustiger? Valt mee. Woensdag ga ik werken, donderdag is Janneman jarig en daar heb ik echt wel zin in en vrijdag spreek ik je alweer! Tot die tijd ga ik wel ook ff zwelgen in zelf medelijden vanwege menstruatiekrampen en dan praat ik je vrijdag bij over hoe het toch allemaal goed kwam deze week ;-). Tot dan!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *