Pizza met pasta-restjes!

Goedenavond! Omdat ik de ingrediënten van de parma/rucola-pasta nog in huis had, ging ik vandaag maar een parma-pizza eten! Et ’t was verrukkelijk!

Voor de pizzabodem gebruik ik altijd het pak van Koopmans, waar je water en olijfolie aan toevoegd.

Daarop smeer ik dan euroshopper pasta-saus want die is echt heerlijk!! Alles in de oven 10 minuutjes. Daarna gesneden en uitgeknepen (ivm veelheid aan vocht) cherrytomaatjes erop en opnieuw in de oven (14 minuutjes). De laatste twee minuutjes dan de parmaham op de pizza en pijnboompitten, zodat die ietwat gegrild zijn! Als je de pizza (na in totaal 26min) uit de oven haalt, doe je de rucolasla er op, bestrooi je de pizza met parmezaanse kaas en aftoppen met nog wat pijnboompitten.

Werkelijk verrukkelijk heerlijk. Lekkerder dan m’n pasta van een paar dagen geleden.

Toedeloe!


2 reacties

leonie -

Hey! Ik heb 't al eens eerder gehoord, ga toch maar even in m'n lettertypes duiken. Niets zo irritant als iets wat onleesbaar is!!

thanks!

Stéphanie -

Slim zo gebruik maken van je restjes.

Even een tip voor je blog trouwens, misschien kun je je lettertype iets aanpassen? Ik moet heel erg mijn best doen om het te kunnen lezen. Het is heel dun ofzo..

Reageer ook