Mexicaanse ovenschotel

Goedenavond allemaal! Excuses dat ik gisteren niets heb gepost! Ik ging naar een voorstelling in het DeLaMar en van te voren uit eten bij Pizzeria Trattoria Fantasia, tegenover het theater! Erg lekker gegeten:)

Vanavond at ik een Mexicaanse ovenschotel. Een klasgenoot tipte me dit ooit eens en ’t is echt heerlijk! En met lekker veel groentes:
– gehakt
– taco-kruiden (Chili)
– paprika
– ui
– bonen
– mais
– nacho-chips
– creme fraise
– avocado

Je rult het gehakt, doet daarbij de ui, paprika, bonen en maïs. Kruiden toevoegen en even laten pruttelen. In een ovenschaal beginnen met een laagje nachochips, dan gehakt-prutje, daarop crème fraise en zo op bouwen. Eindigen met chips, daarover kas strooien en ongeveer 15 minuutjes in de oven. Als je het serveert, bestrooien met blokjes avocado!

Goedenavond!


6 reacties

leonie -

Haha Layla idd!!

@Wendy, 180 graden!

Wendy -

Klinkt heel lekker! Op hoeveel graden zet je de oven dan?

Annet -

Goed idee om de avocado bovenop te doen 😛

Layla -

Doet me denken aan onze eerste ontmoeting haha
lekkerr

leonie -

Mooi zo! En 't was ook erg lekker 😉

Stéphanie -

Ja, veel beter te lezen zo. Top! Het ziet er weer lekker uit wat je gemaakt hebt vanavond.

Reageer ook