Tortizza’s met prei, champignons, bieslook, kwark, gorgonzola en chorizo

Goeeeedemorgen! What time is it?! TORTIZZA TIME! Altijd een prachtig tijdstip, als je het mij vraagt. Ik heb vandaag weer twee, eigenlijk drie, geniaal goede recepten voor je. Klaargemaakt met allemaal ingrediënten die nog in de koelkast lagen. En man, wat was het weer een feestje.

Nodig voor drie tostizza’s: drie wraps – 3 eetlepels kwark – 6 champignons – 10 cm prei – paar sprieten verse bieslook – paar brokjes gorgonzola – paar stukjes chorizo

Smeer de tortilla’s in met kwark en verdeel er wat champignons, prei en bieslook over. In stukjes gesneden uiteraard. Doe dan op een van de tortizza’s wat gorgonzola, peper en zout. Op een andere tortizza doe je wat chorizo, peper en zout. En op de laatste doe je alleen nog wat gruyère kaas. Heerlijk!

Zet de tortizza’s even in de oven (een minuut of 10 op 180C), totdat ze knapperig zijn.

Eet smakelijk!

Ik kon niet kiezen welke van de drie ik het lekkerst vond, dus ik tip ze maar allemaal ;-). Ik hoop dat het je smaakt!

Wist je dat ik een tosti-boek schreef?
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?


Reageer ook