Vegetarische gyros van Vleesch Noch Visch op Rollende Keukens

Je bent een foodblogger of je bent ’t niet… Ik ben dus gisteren voor de derde dag op rij naar de Rollende Keukens geweest en heb daar weer verrukkelijk gegeten. En ik geef toe; ik ga vandaag weer. Praktisch de hele week ben ik dus al niet voor mezelf aan het koken, maar waaaah het leukste foodfestival van het jaar is in town, op 10 minuten fietsen van mijn huis en het is ook nog lekker festivalweer! Ik moet er gewoon heen steeds. Dat snap je, toch?

Gisteravond ging ik met Laura en Eline van Jamie Magazine naar het voedselparadijs dat alleen vandaag nog in Amsterdam is. We probeerden heel veel dingen uit, echt heerlijk! Zo nam ik de vegetarische gyros van Vleesch Noch Visch (foto hierboven) en jemig: wat een aanrader. Je proeft totaal niet dat de gyros geen vlees is, het is super lekker en wauwwww dat broodje was echt fan-tas-tsch. Echt een gruwelijke aanrader!

Daarna proefden we de spare-ribs met aardappel van het tentje dat achter Vleesch Noch Visch staat, liepen we door naar de knalrode Tortillatruck die rechts achterin de hoek staat en streken we uiteindelijk neer bij de Aspergetruck die rechts in het begin staat. Man, die asperges. Zo goed. We hadden gekookte asperges met botersaus, een aspergesalade met roomkaas en zalm en gefrituurde asperges en vooral die laatsten zijn een aanrader! Mennnn, wat lekker.

Nu heb ik op m’n to-proef-lijstje alleen nog de briocheburgers staan en de bitterballen met truffel. Die laatste laat ik even voor wat het is, maar ik ga zeker vandaag nog even langs voor de briocheburger. En vanaf morgen ga ik dan weer gewoon zelf koken, oké? 😀

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

OOK LEUK IN AMSTERDAM WEST:

5 reacties op “Vegetarische gyros van Vleesch Noch Visch op Rollende Keukens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *