Baksels: Oreotaart met heel veel roomkaas, poedersuiker, slagroom en witte chocolade

Goedemiddag allemaal! Mijn handen plakken van de zoete rotzooi en ik ben misselijk van het uitlikken van de beslagkom, maarrrrr: ik heb vandaag een nieuwe video opgenomen! En wel een waarin ik een oreotaart sta klaar te maken.

Nu ben ik alleen te brak voor woorden (gisteravond Singlefeestje in de Melkweg, woeehoeeeee! Snapchatters zagen dat ik om half 5 thuis was. En toen ging vanochtend de wekker voor die fucking taart die de hele dag in de koelkast moet opstijven). Ennnnn met mijn brakke hoofd ga ik niet editten dus hij komt binnenkort online. Nader te bepalen. Maar!

Ben je benieuwd naar het gruwelijke recept van de nog gruwelijkere oreotaart met heel veel roomkaas, poedersuiker, slagroom en witte chocolade? Abonneer je op mijn youtubekanaal. Ben je meteen op de hoogte als de video online staat. En in de tussentijd mag je dan gewoon kwijlen over de foto hierboven. Wel zelf je beeldscherm weer schoonmaken.

DOEI!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER VIDEO’S:

11 reacties op “Baksels: Oreotaart met heel veel roomkaas, poedersuiker, slagroom en witte chocolade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *