Wortelwraps met heel veel groentes, dadels en geitenkaas

HOI ALLEMAAL! Mijn hemel, daar ben ik weer hoor. De afgelopen tijd was ik op mijn blog ietwat offline, omdat ik letterlijk de wereld rondreisde. Oké, een soort van. Ik ben gisterochtend geland na een vlucht van 26 uur via Singapore vanaf Java en ik vind het heerlijk om weer thuis te zijn. Over die reis ga ik je nog uitgebreid bijpraten (wat zeg ik: ik heb er zelfs over gevlogd!), maar eerst ga ik doen waarvoor je hier over het algemeen komt: vertellen over mijn avondeten van gisteravond.

Er lag na mijn wereldreis (…) een pakketje op de deurmat te wachten met nieuwe wraps, gemaakt van wortelen. Dit leek me best prima om uit te proberen en mijn eetdate vond het ook een top idee, dus daar gingen we..

Bij dit recept moet je zelf even bedenken welke groentes je wel en niet wil gebruiken; het is jouw feestje!

Wij hadden op tafel (2 personen): 1/2 aubergine in stukjes gebakken in kokosolie – 1/2 courgette in stukjes gebakken in kokosolie – 6 romaine tomaatjes in partjes – 10cm komkommer in stukjes – 1/2 avocado in stukjes – wat sojaboontjes – 3/4 rode paprika gebakken in stukjes – zachte geitenkaas – honing – een paar dadels in stukjes – walnoten – gemengde sla – een spread van spinazie en amandel (van Maza is die) – 5 wraps van wortelen gemaakt (van No fairytales)

Ik vind het leuk om alles op tafel te zetten in kommetjes zodat je zelf helemaal kunt kiezen wat je wel en niet eet. Ik vond de wraps het lekkerst gevuld met: sla, aubergine, courgette, tomaat, komkommer, avocado, dadels, walnoten, geitenkaas en honing. En een beetje peper en zout.

wraps

De wraps smaakten overigens helemaal niet naar wortel, terwijl ze daar dus wel van zijn gemaakt. Ze zijn van het merk No Fairytales en liggen als het goed is sinds kort in de Albert Heijn. Ik vond ze niet echt ander smaken dan normale wraps, maar het is een soort van een gezonder (voedzamer) alternatief, omdat normale wraps van bloem en water gemaakt zijn en deze ook nog groentevezels ofzo bevatten. Mij maakt het geen ruk uit, maar ik vond ze er wel leuk uitzien, zo oranje. En ze zijn er ook in het roze, van rode bieten. Leuk!

Het was een geslaagd avondmaal en ik vond het verrukkelijk om weer even groentes te eten, na een week lang alleen maar rijst en stoofpotjes in Indonesië. Vanavond eet ik aardappels. BYE!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!


1 reactie

Rachel -

hmm ik hou totaal niet van wortel dus ik ben blij dat de smaak dan niet zo sterk is! wij eten vaak wraps met gebakken kip sla en gezonde knoflooksaus op yoghurtbasis

Reageer ook