Video: Hoe borrelen studenten? EN! Hoe maak je Leonie’s Kipflapje?

Goedemorgen leuke mensen! Omdat het zo lang lang geleden is dat ik heb geblogd #vakantieganger, heb ik veel in te halen. Er zijn allemaal leuke dingen gebeurd, maar doordat er allemaal vakanties tussendoor kwamen, is m’n wekelijkse dagboek er een beetje bij in geschoten. Maar niet getreurd! De leukste dingen wil ik nog even uitlichten!

Zo heb ik meegewerkt aan een video voor Heks’nkaas tussen de studenten in Leiden…
Jaja, dit was awesome. Ik werd gevraagd door Heks’nkaas- je weet wel, die heerlijke smeerdip- om naar Leiden te komen om daar te onderzoeken hoe studenten borrelen. Nou, daar was ik wel voor in! Samen met Jantien en Mark namen we een video op tijdens het springkussenfestival in Leiden, tússen de nieuwe studenten die meededen aan introductieweek. ZO LEUK! Check de video hier of hierboven.

ah_kipflapje3

En nam ik voor AH to go een video op over Leonie’s kipflapje
Je hebt vast ook al wel meegekregen dat ik een kipflapje in de AH to go winkels heb liggen? Zo niet: IK HEB EEN KIPFLAPJE IN DE AH TO GO WINKELS LIGGEN! Daarover lees je hier meer. Maar nu vroeg Ah to go of ik er niet een video van wilde maken, voor hun social media kanalen. Natuurlijk wilde ik dat! In deze video laat ik je zien hoe je het kipflapje zelf thuis kunt maken, want het is natuurlijk míjn recept! Check die video hier of hieronder.

Deze week ben ik er gewoon weer met een wekelijks dagboek, dus tot zondag!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *