Hollandse pot: aardappels, groentes en nepvlees

Hi there! Ik ben net een paar dagen terug van Java, waar ik alleen maar rijst en stoofpotjes heb gegeten en ik kan geen rijst of vlees meer zíen. Daarom eet ik een week lang vegetarisch. Gisteravond had ik heel typisch zin in aardappels met jus en groentes en toch een stukje vlees, maar omdat ik vlees heb afgezworen voor een week, ging ik voor een vegetarische zigeunerschnitzel. Of dat een beetje te hachelen is? Lees verder!

Nodig voor één persoon: 1 vegetarische zigeunerschnitzel – 3 aardappelen (vastkokend) – 1/2 zakje aanmaakjus – 1/2 zakje boontjes – APPELMOES 9Hoofdingrediënt) – 1 bouillonblokje

Kook de aardappelen in de schil met een bouillonblokje in 20 minuten gaar. Kook de boontjes in 15 minuten gaar. Bak de vegetarische zigeunerschnitzel in 6 minuten warm en laat het juspoeder oplossen in koud water in een pannetje op hoog vuur. Serveer alles met appelmoes en eet smakelijk!

Die aardappelen met jus en appelmoes was echt precies waar ik zin in had, na een week rijst. Maar die vegetarische zigeunerschnitzel viel echt behoorlijk tegen. Ik vond ‘m naar vis smaken en daar had ik toch echt geen trek in. Raar! Dit is voor het eerst dat een vleesvervanger me écht tegenvalt. Jammerrr! Gelukkig heb ik m’n koelkast nog vol met andere vleesvervangers, dus ik ga eens even flink uitproberen de komende dagen. Wordt vervolgd!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *