Gewoon wat een studentje doet: borrelen met lezers en Boursin!

Hoi allemaal! Een paar weken geleden op vrijdag had ik een leuke avond. Boursin organiseerde namelijk een borrel voor mij en mijn lezers, waarbij we elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje (!) en een drankje. VET LEUK!

Benieuwd hoe de avond verliep? Check de video hieronder of lees verder!

Al een tijdje loopt de Bloginsiders Campagne met Boursin, waarbij 50 lezers van mijn blog én ikzelf aan de slag gingen met Boursin, om leuke borrelhappen de wereld in te helpen met #VrijMiBoursin. Als afsluiter van deze campagne werden een aantal van die deelnemers geselecteerd om met mij en twee andere bloggers (Uitpaulineskeuken.nl en 2WMN.nl) te komen borrelen in Flavours Amsterdam. En vrijdag was het zo ver.

borrel
Nu al een topavond: Gin & Tonic en hapjes!

Om half 6 kwamen de eerste lezers aan. Het idee van de avond was dat we elkaar nu eindelijk eens konden ontmoeten ‘in het echt’. Voor zowel de bloggers als de lezers was dit vet leuk. Bloggen doe je natuurlijk gewoon thuis van achter je computer en je hebt online wel veel interactie met lezers, maar offline veel minder. Ik vond het dan ook awesome om eens mijn veel te leuke lezers te ontmoeten.

Jullie kwamen van heinde en verre (serieus: van Antwerpen tot Groningen) om bij de borrel te zijn en dat vind ik zó tof! En wat hadden we het gezellig, hè?

We begonnen met een borreltje (open bar met wijn & Gin Tonics, sowieso een goed idee) en om een uur of 7 gaf Pauline een workshop foodfotografie. Tof! Daarna gingen we natuurlijk weer verder borrelen en hapjes eten en sprak ik een aantal van jullie. Ik hoop dat ik iedereen gesproken heb, maar ik denk het niet hè? Zo jammer!

fotografie
Er is veel aandacht voor de workshop van Pauline!

Later op de avond hadden we nog een prijsuitreiking waarbij ik lezeres Margot een dinercheque van €100 mocht overhandigen, omdat zij van mijn Bloginsiders het leukste recept had gemaakt. Woehoe!

boursin
Lezeres Margot met haar welverdiende Dinerbon!

En daarna gingen we weer verder borrelen. Echt, ik vond het een topavond. En jullie reacties waren ook allemaal positief, dus ik denk dat jullie het ook leuk hebben gevonden? En wat waren de hapjes lekker hè! Ik droom nog steeds over die tempura oesterzwammen en dat Boursin-minicakeje.

tempura
Oesterzwammen op rechts! Ik herhaal: Oesterzwammen op rechts! 😀
cakejes
Súper lekker receptje: minicakejes met een beetje citroen en Boursin door het beslag. En er bovenop natuurlijk!

Kortom; weer een awesome dag in het leven van deze foodblogger :D. Boursin: bedankt voor het organiseren van deze heerlijke borrel en lezers: bedankt voor het opdagen! Ik vond het heel leuk om jullie te zien.

Wil jij nou ook eens meedoen aan een Bloginsiders Campagne? Dat kan! Regelmatig post ik op mijn bog een oproep voor een nieuwe campagne. Ik kan je zelfs al verklappen dat er heel binnenkort nog een nieuwe aankomt… En doe mee, want het is écht heel erg leuk om zo’n project samen te doen. Er zit niet altijd een meet & greet bij ingebrepen, maar als dat wel zo is, dan is het awesome. 😀

Schermafbeelding 2016-09-06 om 09.02.44
Proost op deze toffe dag!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

2 reacties op “Gewoon wat een studentje doet: borrelen met lezers en Boursin!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *