Vega hotdogs

Hallo leuke mensen! Gisteravond heb ik vega hotdogs gemaakt, omdat ik daar weer eens zin in had. Een super makkelijke maaltijd waarbij ik de Vegetarische bratwurst van De Vegetarische Slager gebruik en verder gewoon echt klassieke hotdog-dingen. Denk aan mosterd, mayo, ketchup, gebakken uitjes en augurk. Alles op een broodje en niets meer aan doen. Of naja: vet lekker gaan eten. Enjoy!!

Vega hotdogs

Gang: Hoofdgerecht
Totale tijd: 10 minuten
Porties: 1
Makkelijk en lekker recept voor vega hotdogs op een broodje met augurk, gebakken uitjes en lekker veel saus. Eet smakelijk!
Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 x vegetarische bratwurst van De Vegetarische Slager (zit in 1 verpakking)
  • vegan mayo
  • ketchup
  • mosterd
  • augurkenstukjes
  • gebakken uitjes
  • 2 hotdogbroodjes

Instructies

  • Oké; kind kan de was doen. Je bakt de vega worsten in een beetje olie in een koekenpan rondom bruin. Hier ben je zo'n 10 minuten mee bezig. Zet het vuur middelmatig tot hoog en schroei eerst alle kanten dicht en bak daarna gewoon nog heel even zodat de binnenkant ook lekker warm wordt. Eventueel voeg je wat (vegan) boter toe om het wat smeuïger te maken.
  • Beleg je broodje met mayo en mosterd, doe de worst erin en top af met ketchup, augurk en gebakken uitjes. Klaar!

Een super simpel recept, maar echt super lekker. Veel meer woorden dan dit kan ik er niet vuil aan maken, dus ik zou zeggen: geniet er van en eet smakelijk! 😀

Ken jij nog een andere lekkere vegetarische worst, die je ook goed kunt gebruiken voor een broodje hotdog? Tip ‘m hieronder!

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

vega hotdogs

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Vega hotdogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept