Zondagochtend: gebakken ei met peterselie en peper & zout

Morning! Vanochtend at ik een heeeeeerlijk ontbijtje. Ik had er gisteren al zin in, maar om nou drie ontbijtjes te eten op één ochtend vond ik toen toch ietwat overdreven en dus bewaarde ik dit receptje voor vanochtend. Ik zeg trouwens wel recept, maar dat is het natuurlijk niet. Je bakt namelijk gewoon en ei en gooit er peterselie op. KLAAR. Maar toch ik blog er over. En jij leest het, HA! 😀

Nodig voor één persoon: 1 groot ei – 1 sneetje bruin brood – peper & zout – plukje peterselie

Bak het ei, strooi er zout & peper over, doe op een boterham en eindig met peterselie. Easy, breazy, beautiful. En nu ga ik eens even genieten van mijn zondag. Op de planning? Uit mijn isolement! Vanmiddag of vanavond ga ik thee drinken (i need a winebulance…) met vriendin Anouk! En verder wil ik die 480 comments op mijn blog eens antwoord gaan geven. En moet ik nog wat doen voor Vrouwen.nl :). Allemaal leuk en chill. Op één ding na; ik moet nog afwassen. Kan ik daar ook zielig over gaan doen en dat dan iemand dat voor me komt doen? Lukt eeeeeecht niet met een been in het gips……..

Ah en weetje waar ik me ook gewoon op verheug? Zo’n zondag met de hele dag heerlijk 3FM aan. HEERLIJK! Been in het gips? FUCK DAT! Vanaf vandaag wil ik weer leven.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER EI:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *