Zomerse wraps met Parmaham, mozzarella en aspergetips

Goedenavond! Jongens jongens wat was het vandaag lekker weer! Ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten, mjam! En bij zonnig weer hoort een zonnig avondmaaltje. Ik krijg dat altijd zin in pizza (en dan voelt het net als vakantie in Italië) of salade, of pasta, heerlijk! Vandaag maakte ik echter, hoewel wel zomers, wraps met parmaham, mozzarella en aspergetips. En dat was helaas niet zo verrukkelijk als ik had gehoopt (en als waar ik voor betaald heb, pfoe duur!). Maar ik blog er toch over, wellicht kan iemand in de comments de gouden tip achterlaten van hoe je dit maaltje wel goddelijk maakt?

Nodig voor 1 persoon: 100gr groene aspergetips – 1 pakje AH parmaham – 1 bol mozzarella – vier wraps

Je grillt de aspergetips in de pan en warmt de wraps op in de magnetron. In de wraps doe twee plakjes parmaham, wat mozzarella en de aspergetips. Dan vouw je de wrap dicht en je zet ‘m vast met een satéprikker of een stukje spaghetti. Dan kun je ze 10 minuutjes in de oven doen, maar ik vond ze ‘koud’ lekkerder. (Ik probeerde beide versies uit zoals je ziet op de foto, haha).

Heel makkelijk klaar te maken maar ik vond het niet echt op en top lekker.. Een beetje te vettig van smaak, ofzo? Morgen moet ik maar weer eens iets lekkers maken… Tot dan?

Misschien vind je dit ook lekker:


22 reacties op “Zomerse wraps met Parmaham, mozzarella en aspergetips

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *