Zomerse wraps met kabeljauw, avocado, mango en kruiden

Goedemiddag! Het is tijd voor zomerse wraps. Want wraps en zomer zijn twee handen op één buik en dat is top en ik heb er zin in. Jij ook. Zullen we aan de slag met kabeljauw, avocado, mango en rode peper? YES!

Nodig voor één persoon: 2 wortelwraps* – 200gr kabeljauw – 1/2 mango – 1 avocado – 2 eetlepels zure room – 1/2 rode peper – een paar takjes verse peterselie – zeezout

Omdat er best weinig groentes in deze maaltijd zitten gebruikte ik vandaag wortelwraps; daarbij zit er al een beetje groente door de wraps zelf heen en je proeft het amper. Verkrijgbaar bij AH!

Ok. Aan de slag. Bak de kabeljauw in z’n geheel in een pan in een minuut of 6-8 gaar. Ik kocht trouwens kabeljauw bij de visboer, omdat ik opeens had gelezen over wormpjes in supermarktvis en toen kreeg ik het niet meer voor elkaar om supermarktvis te kopen, hahaha. Idioot.

Scheelde overigens niet eens heel veel in prijs; die van AH of de visboer.

Anyway; kabeljauw bakken dus. In de tussentijd sneed ik een avocado in reepjes, een mango in blokjes en de rode peper zo fijn mogelijk.

Bak de wortelwraps in een droge koekenpan aan beide kanten een minuutje. Smeer de wraps vervolgens in met zure room en beleg met avocado, kabeljauw, mango, rode peper en top af met wat verse peterselie en grove zoutkorrels. Je kunt de wraps dichtvouwen, oprollen, gewoon plat eten en stukjes eraf snijden; it’s up to you!

Ik vond het in ieder geval súper lekker en heb nog één hoeveelheid over voor lunch morgen. YES. Ben benieuwd wat jij er van vindt! Lijkt het je lekker? Zou je nog iets anders doen in het recept?

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 26.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 12.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a.

Eén reactie op “Zomerse wraps met kabeljauw, avocado, mango en kruiden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *