Zomerse meergranenwraps met gebakken kipfilet, avocado, mango, feta en zongedroogde tomaten

Joehoe! Heb je al gezien wat voor leuke mijlpaal er aan staat te komen? Wiehoe!! Dat maakt me vrolijk:). Maargoed, ik kom hier natuurlijk om te vertellen over mijn GODDELIJKE HEERLIJKE avondeten van gisteravond. Iets wat ik zelf had bedacht (jeej) en echt heel lekker uitpakte: zomerse meergranenwraps met mango, kip, avocado, feta en zongedroogde tomaatjes. En dus SUPER makkelijk en binnen 10 minuten klaar.

Je snijdt kipfilet in reepjes en bakt die in olijfolie mooi bruin. Ondertussen snij je anderhalve avocado, één mango en een aantal zongedroogde tomaatjes in stukjes (hoeveelheid zelf bepalen) en dit alles meng je in een kom met feta (ook zelf de hoeveelheid bepalen). Doe de kip er bij, warm de meergranenwraps op in de magnetron en vul de wraps met het zomerse mixje.

VET fucking LEKKER kan ik je vertellen. En echt supercool voor de zomer om mee te nemen naar een park ofzo. Je kunt ze zowel warm als koud eten en de smaken zijn echt zo goed bij elkaar! Mjam! (Overigens ook leuk voor een etentje).

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Zomerse meergranenwraps met gebakken kipfilet, avocado, mango, feta en zongedroogde tomaten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *