
Je snijdt kipfilet in reepjes en bakt die in olijfolie mooi bruin. Ondertussen snij je anderhalve avocado, één mango en een aantal zongedroogde tomaatjes in stukjes (hoeveelheid zelf bepalen) en dit alles meng je in een kom met feta (ook zelf de hoeveelheid bepalen). Doe de kip er bij, warm de meergranenwraps op in de magnetron en vul de wraps met het zomerse mixje.
VET fucking LEKKER kan ik je vertellen. En echt supercool voor de zomer om mee te nemen naar een park ofzo. Je kunt ze zowel warm als koud eten en de smaken zijn echt zo goed bij elkaar! Mjam! (Overigens ook leuk voor een etentje).
Misschien vind je dit ook lekker:



Mariska - Salt and Sugar zegt:
Jaaa, dit lijkt me echt heerlijk. Ga het zeker een keer maken als het zonnetje weer gaat schijnen..
Anoniem zegt:
Heb dit vandaag gemaakt voor een paar vriendinnen, maar dan met gerookte kip. Heerlijk inderdaad!
DoorEten zegt:
Hmm deze zien er echt heel lekker uit! Ik ga ze eens maken zodra het Echt mooi weer is, maar dan denk ik wel eerst de kip marineren in wat pittige kruiden.
Leuk receptje!
Anoniem zegt:
Ziet er lekker uit! Toen ik de foto bekeek, dacht ik even dat de tomaatjes walnoten waren, haha. Maar dat lijkt me er eigenlijk ook wel lekker bij (zeker als je ze koud bij een picknick oid eet), dus ga het misschien wel eens met walnoot erbij proberen 🙂