Goedemiddag! Ik heb zojuist heerlijke zandkoekjes gebakken en wil dat graag met jullie delen:) Nu doe ik altijd iets fout tijdens het bakken waardoor m’n zandkoekjes knoeperhard worden, maar ik vind ze lekker dus woehoe 20 koekjes voor mij!
Je hebt nodig: 250 gr bloem, 100 gr suiker, een theelepel vanille aroma (of een zakje vanillesuiker), een ei en 125 gr roomboter. Alles door elkaar husselen en 20 minuutjes op 200 graden in de oven. Ze zijn heeeerlijk.
En als iemand weet wat ik verkeerd doe dat ze zo keihard worden, laat ‘t me weten:P
Byebye!
leonie zegt:
Haha ergens wel.. 😛
Olga zegt:
Doe je dat eigenlijk niet gewoon stiekem zodat je ze allemaal op kunt eten? 😉
leonie zegt:
haha ja sowieso! Maar voorlopig even nog niet, ik heb even genoeg koekjes gegeten pffffoeee. hahah!
Nikita zegt:
Ik ben benieuwd of het daar aan ligt! Zie het vast verschijnen op je blog 😉
leonie zegt:
Ja ik gebruik kristalsuiker!! Ik hoop dat basterdsuiker beter werkt! Heel erg bedankt voor je tip!!
Nikita zegt:
Gebruik je toevallig Kristalsuiker? Want als ik dat doe dan worden ze ook keihard, ik heb het vervangen door basterdsuiker, soms witte, soms bruine, net wat ik in huis heb. En dan worden ze niet zo hard! Misschien werkt dat ook voor jou.