Wraps met spinazie, kikkererwten, nepkip en feta

Hey hey! Jongens ik heb weer eens iets klaargemaakt uit mijn eigen boek, haha. Volgens mij komt dit recept uit mijn tweede boek en het is VET lekker. Ik was het total vergeten en kwam het pas weer tegen toen ik door m’n boeken aan het bladeren was, om inspiratie op te doen voor de opmaak van mijn net uitgekomen 4e boek.

Hoe kon ik dit recept vergeten?! Het is ZO lekker en zo makkelijk klaar te maken. Dit wil je!

Nodig voor 1 persoon: 1 bakje nepkip – 1 handje spinazie – 1 teen knoflook – 2 kleine bakjes kikkererwten – 1/2 blok feta – 2 grote wraps

Kind kan de was doen; bak de nepkip op hoog vuur met een lekkere laag olie rondom knapperig en bruin. Spoel de kikkererwten even af en voeg toe aan de pan en bak lekker mee. Pers er een teen knoflook bij uit en roer er doorheen en voeg als laatste spinazie toe. Roer eventjes door elkaar en klaar is je prutje. Doe op een wrap met feta en eet smakelijk!

Zo simpel en ZO lekker. Mjam! En ook nog best wel gezond. Oftewel; een winnaar. Dit wil je maken! Enjoy :D.

Support your local foodblogger
Ik schreef in Corona-crisis samen met mijn vriend – die óók thuis zit te werken –  een barbecue-boek met 34 recepten. Bestel GRUWELIJK GRILLEN hier voor maar €6,95 voor jezelf óf iemand anders <3 en steun daarmee je favoriete foodblogger :D.

6 reacties op “Wraps met spinazie, kikkererwten, nepkip en feta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *