We gaan Jelmer de Boer eens op zijn plek zetten. Doe je mee?

Gesponsord – Hoi allemaal! Ik kreeg me vorige week toch een leuk mailtje binnen… Over een heuse bloggers battle waarbij bloggers de strijd met elkaar aangaan. Of beter gezegd, waarbij de lezers van blogs de strijd met elkaar aangaan. En je raadt het al; mijn tegenstander is Jelmer de Boer. Je weet wel, die (heerlijke) volvanzichzelftorso waarmee ik ooit een tostivideo maakte, die kritiek heeft op alles wat online gezegd wordt en die momenteel bezig is met zijn boek ‘Eet taart krijg een sixpack’. Zonder komma. Dan ben je sowieso af.

Schermafbeelding 2016-08-24 om 08.46.59
Ja, denk daar nog maar eens over na.

Die Jelmer de Boer dus, misschien beter bekend als Geentroep op social media, doet eenzelfde oproep als ik om lezers aan te zetten tot strijd. En een strijd zal het worden.

Schermafbeelding 2016-08-24 om 08.45.58
Hij kijkt nu al moeilijk.

Wil jij ook voor eens en voor altijd Geentroep verslaan? Jelmer de Boer eens even op zijn plek zetten? Mr. sixpack keihard laten verliezen? Mooi! Doe dan mee met mijn Bloginsiders Campagne. Je krijgt een maaltijdbox van HelloFresh thuis toegestuurd (gratis) en gaat hiermee het winnende gerecht uit Over Smaak Valt Te Twisten koken én mooi op de foto zetten. Maak een maaltijd die er ge-wel-dig uitziet; alsof het in een sterrenrestaurant geserveerd zou kunnen worden. En zorg dat je er echt een goede foto van maakt en deze deelt op social media met #hellofresh en #OSVTT (Over smaak valt te twisten).

Mijn lezers strijden tegen de lezers van Jelmer en de mooiste foto wint. En als je dan wint van de lezers van Jelmer, dan kom je een ronde verder in de strijd om… EEN KEUKENMACHINE VAN €250! Die heb ík niet eens, dus het zou awesome zijn als een van jullie deze toffe prijs wint.

Wat moet je doen? Geef je hier op om mee te doen met de Bloginsiders Campagne. Als je al eens eerder mee hebt gedaan, kun je je gewoon opnieuw opgeven. Uit de inzendingen worden een aantal lezers gekozen die mee mogen doen, je krijgt hier een mailtje over.

Schermafbeelding 2016-08-24 om 08.47.44
Hé Jelmer… Wie gaat er winnen?

Klaar voor? Let the battle begin! Jelmer de Boer: eat your heart out! De studentjes are coming for you *trekt haar meest strijdlustige gezicht*.

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 10.000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

Eén reactie op “We gaan Jelmer de Boer eens op zijn plek zetten. Doe je mee?

  • Yes, yes, yes ik zou super graag meedoen. #teamleonie!! Deze week doe ik mee met team de hippe vegetariër, dus ik weet niet of ik nogmaals mee mag doen, maar ik heb het gewoon geprobeerd en me weer opgegeven. We zullen zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *