Vega: ravioli met spinazie en ricotta-vulling, met mascarpone, champignons, peterselie en Grana Padano

Hoi allemaal! Gisteravond had ik zin in comfortfood. Ik vond het vet koud buiten en had zin om me compleet vol te vreten met pasta. En dat was precies wat ik deed. En Milka Oreo na. Zo’n grote. NEED IT! En het is een wonder dat ik na deze pasta nog Milka Oreo op kon, want de pasta was me een partij machtig. Maar lékker, oh oh oh.

Nodig voor één persoon: (volkoren) ravioli met spinazie en ricotta-vulling – 1/2 bak mascarpone – 1 kleinverpakking geenzinomtesnijden kastanjechampignons – een pluk verse peterselie – grof zout – peper

Kook de ravioli in 3 minuten gaar. Bak de champignons in olie totdat ze een beetje verkleuren en er gegrild uit zien. Voeg dan wat verse peterselie en peper en zout toe en bak even mee. Roer er dan het halve pakje mascarpone door. Giet de ravioli af en voeg ook toe aan de pan met romige champignons en bak heel even mee. Doe de pasta op je bord, top af met peper & zout en wat grana padano en eindig met verse peterselie.

Eet fucking smakelijk.

Damn, wat was dit lekker. Echt: niets meer aan doen. Zo’n machtige pasta, zó lekker comfort food. Ik vond het verrukkelijk.

Oh; iets minder enthousiast was ik overigens over de volkoren ravioli. Ik had ’t zien liggen bij Appie en dacht; leuk om uit te proberen, maar ik vond ze echt wel heel erg volkoren en meelderig smaken. Minder lekker dan de normale verse ravioli. Maar zeker niet vies! En ik zou ze de volgende keer wel weer gebruiken… Tot zo ver mijn warrige oordeel :D.

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo

2 reacties op “Vega: ravioli met spinazie en ricotta-vulling, met mascarpone, champignons, peterselie en Grana Padano

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *