Hotspot: Le Big Fish in de Foodhallen (Amsterdam)

Hi there! Gistermiddag was ik drukkkkk met locaties spotten voor mijn boeklancering op 26 oktober en daarbij kwamen friend Laura en ik in de buurt van de Foodhallen, alwaar we besloten even snel te lunchen. Hoewel ik al super vaak in de Foodhallen heb gegeten, was ik nog nooit naar Le Big Fish gegaan, helemaal achterin. Ik ben niet zo’n vis-fan dus ik dacht dat ik hier niets te zoeken had, maar niets bleek minder waar.

Laura was bekend met de steamed buns (gestoomde broodjes) van Le Big Fish en ik moest er ook aan geloven. Ik bestelde een steamed bun met crispy soft shell crab en het leek me verrukkelijk. En dat was het ook!

foodhallen1

Op het gestoomde broodje vind je naast een knapperig gebakken krab (in een zacht schilletje, je eet als het ware de hele krap op, met aller er op en er aan, niet aan denken verder) ook nog wasabimayonaise (love), wakame (japanse zeewiersalade, zo lekker) en zure komkommer. Al met al is het werkelijk verrukkelijk. En je krijgt er twee, dus dat is ook een feest.

Nadeel aan de Foodhallen is alleen wel dat je er dus €9 voor betaalt. En dat het al-tijd lang duurt, bij welke stand je ook staat. Maar goed, dat neem je allemaal voor lief als je het eerste hapje van deze verrukkelijke steamed bun neemt. Man, wat heerlijk. Hier kom ik vaker terug.

foodhallen3

Overigens ook cool: binnenkort openen er een aantal nieuwe stands in de Foodhallen en ik ga ze natuuuuurlijk voor jou uitvoerig onder de loep nemen. Allemaal voor jou, geen eigenbelang. MJAM!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Of nou ja, bijna. 26 oktober is het zo ver en je kunt ‘m hier al pre-orderen via Bol.com. YES!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo.

Eén reactie op “Hotspot: Le Big Fish in de Foodhallen (Amsterdam)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *